Samsung Galaxy M51 screenprotectors


3 Producten

De beste screenprotectors en foto module voor de Galaxy M51

Geniet van Dealy aanbiedingen en kortingen op Samsung Galaxy M51 screenprotectors en lenzen. Wij verkopen premium kwaliteit mobiele scherm films en geharde lenzen. Ze zijn ultradun, gemakkelijk te installeren en zeer weerbestendig. Het scherm wordt beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze laten geen sporen na op het glas wanneer u ze verwijdert. Ze zullen het hele scherm beveiligen. Het aanraakgebied zal nog steeds gevoelig zijn en de interactiviteit met toepassingen zal optimaal zijn. U kunt met een gerust hart van de interface genieten zonder bang te hoeven zijn voor de veiligheid ervan.

.

Een super HD gehard glas voor de achterste cameramodule

Wij verkopen ook een gehard glas dat de fotomodule en lenzen van de Galaxy M51 beveiligt. De lenzen zullen beschermd zijn tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De bescherming heeft geen invloed op de kwaliteit en de prestaties van uw foto's. Deze en uw video's zullen onberispelijk zijn.

.

U kunt ons makkelijk bereiken om uw bestellingen te volgen

.

U kunt ons gemakkelijk bereiken op 09 75 18 78 18, per e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij volgen uw bestellingen op en kunnen u informeren over onze producten. Wij reageren zeer snel op schriftelijke vragen. We zijn ook te vinden op uw favoriete sociale netwerken (Facebook, Instagram en Tik Tok). U bent dan als eerste op de hoogte van onze promoties.