Samsung Galaxy M51 Hoesjes


19 Producten

De beste selectie van budget covers en hoesjes voor de Galaxy M51

Geniet van Dealy kortingen op Samsung Galaxy M51 covers en hoesjes die beginnen bij $ 6,99. Wij bieden hoesjes die zijn ontworpen rond een zwaar siliconen hoesje. Dit hoesje zal dienen om de achterkant en de randen van de telefoon te beschermen. Het wordt vervolgens afgedekt door een klep die de hele smartphone beschermt tegen stoten, krassen en stof. Onze zakjes zijn ultra dun, ultra sterk en bieden een goede grip op het toestel. Ze kunnen worden gebruikt als portefeuille met kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. Ze bieden ook handsfree ondersteuning met hun opvouwbare hoes. De covers beschermen de hele smartphone tegen de elementen en zijn zeer beschermend als u de telefoon laat vallen. Sommige worden geleverd met een riem om de Samsung met de hand te dragen. Wij raden altijd aan het scherm van de smartphone te beschermen, zelfs als het wordt beschermd door een hoesje. Wij bevelen dit meer aan voor de M51 die een zeer groot formaat heeft.

.

Ultra duurzame en goedkope hoesjes

Customize uw Samsung Galaxy M51 met onze covers en hoesjes die met korting worden verkocht. Wij bieden zaken aan die zowel volwassenen als tieners en kinderen zullen aanspreken. U vindt monochrome kunstlederen hoesjes die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Zij verschillen van geval tot geval en wij raden u aan hun varianten te raadplegen. U zult zeker de kleur vinden die u zoekt. Wij bieden verschillende materialen aan, zodat u kunt kiezen wat u mooi vindt. Wij verkopen zakjes in lederlook, echt leer, splitleder, lychee- of nappastijl. Vintage of glanzend afgewerkte exemplaren zijn ideaal voor degenen die een andere draai willen. Wie een mooie omslag zoekt, kiest er een met een patroon. We hebben er met panda's, katten, honden, wolven of bloemen. De cover van luipaardvel geeft de telefoon veel karakter en valt op door zijn originaliteit. Wij bieden ook business cases met geoptimaliseerde portefeuille- en kaarthouderopties. U vindt ze met een portemonnee aan de voorkant die kan worden gebruikt als draagtas of als opbergruimte voor uw hoofdtelefoon. U kunt kiezen voor een hoesje met een handmatige magnetische sluiting, of een flip cover met een in het hoesje geïntegreerde sluiting of een view cover met een kijkvenster. Met Dealy, kunt u er zeker van zijn dat uw Galaxy M51 veilig is.

.

Onze klantendienst is elke dag bereikbaar op 09 75 18 78 18

.

Wij kunnen ook uw e-mails en sms'jes beantwoorden op 06 44 64 68 65. Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.

Wij helpen u graag verder.