Samsung Galaxy M51 Hoesjes


22 Producten

Supersterke hoesjes tegen lage prijzen voor de Galaxy M51

Dealy heeft een brede selectie van covers voor de Samsung Galaxy M51 die zijn geprijsd vanaf slechts € 4,99. Deze zijn exclusief gemaakt voor de contouren van de telefoon. Gezien het grote formaat van de telefoon, is het noodzakelijk dat we de beste bescherming bieden. Onze beschermers zijn gemaakt van siliconen, plastic of gehard glas. Sommige hebben een plastic achterkant en siliconen randen ter bescherming van de bumper. De covers beschermen de telefoon tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Ze hebben precieze openingenbij poorten en knoppen voor directe toegang. U vindt een ruime keuze aan beschermers, zodat iedereen precies de juiste kan vinden voor zijn behoeften.

.

Hoesjes voor elke smaak

Ontdek onze grote selectie van goedkope covers voor uw Samsung Galaxy M51. Ons team biedt transparante covers die het originele ontwerp van de telefoon behouden. U vindt ook flexibele koolstofvezel beschermingen die zeer elegant zijn. Ze zijn erg populair voor alle telefoons. Geborstelde covers zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden en geven de smartphone een stijlvolle look. Monochrome siliconen covers zijn discreet. Ze bieden uitzonderlijke bescherming aan de achterkant en de randen van de smartphone. Ze zullen perfect zijn voor wie een sobere en persoonlijke bescherming zoekt. Ontdek onze beschermers met een steunring waarmee u uw telefoon op een veilige manier handsfree kunt gebruiken. De kunstlederen omslagen met kaarthouder optimaliseren de functionaliteit en zijn zeer praktisch voor dagelijks gebruik. Natuurlijk bieden wij ook onze Ultra Resistant en Survivor hoesjes, die meerdere lagen bescherming bieden. Ze zijn ideaal voor jongeren en waaghalzen. Het hoesje in krokodillenhuid is zeer stijlvol en geeft de smartphone een persoonlijk tintje. Onze hoesjes met mooie motieven zijn ook zeer duurzaam. Wij houden van onze Boarding Pass naar zaken (Tokio, Montreal, New York, Parijs, Londen, Kuala Lumpur...) die ons veel zin geven om te reizen. Geniet van uw bezoek bij ons!

Onze ploeg volgt uw bestelling 7 dagen per week op

.

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), per e-mail en sms (06 44 64 68 65) voor de opvolging van uw bestelling. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Twitter voor informatie over onze promoties. U kunt ons lezen op onze blog.