Samsung Galaxy S21 Plus 5G screen beschermers


4 Producten

Bescherm het scherm en de achterste lenzen van uw Galaxy S21 Plus 5G met ultrabestendige beschermers

Het scherm van uw Samsung Galaxy S21 Plus is perfect veilig bij Dealy, die een exclusieve selectie kortingsbeschermers aanbiedt. De films en geharde glazen zijn ultra dun en ultra bestendig. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De geharde glazen zijn 9H bestendig en zullen optimale interactiviteit mogelijk maken. Het aanraakvlak blijft ook gevoelig en de interactie met toepassingen zal ideaal zijn. U zult snel vergeten dat het scherm beveiligd is. Het geharde glas is explosiebestendig. U vermijdt krassen die uw telefoon zijn waarde doen verliezen. Het scherm van uw Galaxy S21 Plus zal lang nieuw blijven en het zal gemakkelijker voor u zijn om het door te verkopen.

.

Bescherm ook het achterste fotoblok

Dealy biedt de beste achterste fotomodule beschermer voor de Samsung Galaxy S21 Plus. Deze beschermer is gemakkelijk te installeren en voorkomt dat het glas breekt. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen die zeer schadelijk kunnen zijn en stof dat de kwaliteit van de foto's kan aantasten. Deze HD-film is zeer transparant. U zult uw camera naar believen kunnen gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor de veiligheid van de lenzen. Goede beveiliging, Dealy!

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen

U kunt ons 7 dagen per week bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij beantwoorden al uw vragen over onze producten en volgen uw bestellingen op.