Samsung Galaxy S21 Plus 5G Hoesjes


95 Producten

Galaxy S21 Plus 5G hoesjes en cases tegen lage prijzen

Dealy biedt de beste selectie van covers en flip cases voor de Samsung Galaxy S21 Plus 5G tegen gereduceerde prijzen. Ze zijn geprijsd vanaf slechts £6.99. Onze hoesjes zijn gemaakt van een hoesje waarin u de telefoon plaatst. Dit zal de telefoon op zijn plaats houden en de achterkant en randen beschermen. De flap zit om de schelp heen en dient als tweede bescherming voor de hele telefoon. De klep is gemaakt van kunstleder of echt leer en is zeer goed bestand tegen de elementen. De etuis zijn ontworpen als portefeuilles met kaarthouders ter grootte van een creditcard binnenin en een vak voor bankbiljetten of kleine documenten zoals tickets, memo's of rekeningen. U kunt de hoes omvouwen om hem als handsfree houder te gebruiken. U kunt de hoes omvouwen om hem als handsfree houder te gebruiken, zodat u uw films en video's veilig en comfortabel kunt bekijken. Sommige van onze hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord, wat erg handig is voor degenen die hun telefoon graag in de hand hebben en gemakkelijk willen meenemen.

.

Overbluffende covers tegen de laagste prijzen op de markt

Onze covers en hoesjes zijn exclusief ontworpen om uitstekende beveiliging te bieden voor de gehele Samsung Galaxy S21 Plus. Deze wordt beschermd bij schokken, tegen krassen, vlekken en stof. U voorkomt interne breuk en uw telefoon blijft lang als nieuw. Dit maakt het gemakkelijker voor u om hem te verkopen als hij vrij is van krassen en deuken. Ontdek onze collectie klassieke hoesjes in echt leer en kunstleder. Zij zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Wij nodigen u uit om de verschillende tinten te bekijken, want ze zijn allemaal verschillend van cover tot cover. Ze zijn ideaal voor professionals. U vindt er ook verschillende materialen zoals lychee leer, nappa, retro, stof, buffel, struisvogel... Ons team is dol op de hoes in luipaardhuidstijl, die een must is geworden voor al onze telefoons. Sommige covers zijn mat, glanzend, geglazuurd of vintage stijl ... Wij bieden verschillende sluitingen, zoals magnetische, knop, band, klinknagel en flip covers met sluitingen geïntegreerd in de cover. Met de view covers, met een kijkvenster, kunt u de informatie op het scherm lezen zonder de voorflap te moeten openen. Onze fancy covers zijn zeer veilig en zijn ook voorzien van kaarthouders en een binnenzak. We hebben zakken met panda's, uilen, wolven, honden, katten... Die met bloemen of planten zijn erg leuk. Misschien vindt u onze Eiffeltoren covers leuk, of die met de Engelse of Amerikaanse vlag. U vindt er ook onze verticale klepbedekking in imitatieleer van hoge kwaliteit. Al onze hoesjes bieden optimaal comfort en veiligheid. U betaalt alleen de juiste prijs en u kunt er meerdere kopen voor de prijs van één bij onze concurrenten.

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u de juiste krijgt.

Wij volgen uw bestellingen dagelijks

.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen om uw bestellingen te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy voor uw Samsung Galaxy S21 Plus.