Samsung Galaxy S21 Plus 5G Hoesjes


70 Producten

Alle Samsung Galaxy S21 Plus 5G hoesjes tegen lage prijzen

Profiteer van de lage prijzen van Dealy om uw Samsung Galaxy S21 Plus te beschermen met een ultra duurzame hoesje. Wij bieden de beste bescherming tegen onklopbare prijzen. U vindt bij ons hoesjes die dun en zeer licht zijn. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof, gehard glas of materialen die gericht zijn op de delen van de telefoon die moeten worden vastgezet (bv. kunststof achterkant en siliconen randen / achterkant gehard glas en siliconen randen). Wat u ook kiest, u hoeft zich geen zorgen te maken over stoten, krassen, vlekken en stof. Onze beschermingen maken een gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de smartphone mogelijk. De knoppen kunnen ook worden vastgezet met een dunne siliconenlaag. Uw bescherming wordt als een tweede huid op de mobiel. We hebben verschillende modellen die een ring hebben die als handsfree houder kan worden gebruikt. Ook kunt u uw Samsung aan uw vinger dragen. U zult uw video's en films in alle rust en veiligheid kunnen bekijken. Wij hanteren het meest interessante prijsbeleid op de markt, zodat u zich kunt uitrusten zoals u dat wenst.

.

Verschillende en ultra-resistente hoesjes

Kijk eens naar onze sectie gewijd aan Galaxy S21 hoesjes. We hebben er die iedereen zullen aanspreken en sommige die specifiek zijn. Van transparante hoesjes met verstevigde hoeken tot die met een fluorescerend patroon, u zult een hele reeks beschermingen ontdekken die uw gsm een persoonlijk tintje geven. Wij hebben stoffen, krokodillenhuid-stijl, soepele en geborstelde koolstofvezel hoesjes. U vindt er in stijve of soepele silicone. Kunstlederen hoesjes in lychee geven uw telefoon veel charme. Ontdek onze marmeren stijl hoesjes die het veel stijl zullen geven. U vindt er kunstlederen etuis met kaarthouders die zeer praktisch zijn voor dagelijks gebruik. We hebben onze beroemde Survivor en de ultra Resistant die perfect zijn voor waaghalzen, jongeren en degenen die de veiligheid van hun Samsung willen maximaliseren. Ontdek die met leuke motieven (dieren, bloemen, landschappen, fluorescerend), die met glitters en die van gehard glas die uw gsm veel elegantie zullen geven. Wat uw keuze ook is, u kunt er zeker van zijn dat al onze covers superbestendig zijn en uw telefoon zullen beschermen tegen de elementen.

.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail en sms

.

Onze klantendienst staat tot uw beschikking per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen u helpen bij het zoeken naar producten en het opvolgen van uw bestellingen. Wij reageren zeer snel op alle schriftelijke verzoeken. U kunt ons ook volgen op uw sociale netwerken om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. We zijn op Facebook, Instagram en Tik Tok.