Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Hoesjes


63 Producten

Ontdek onze collecties van goedkope hoesjes voor de Galaxy S21 Ultra 5G

Geniet van Dealy aanbiedingen en kortingen op alle Samsung Galaxy S21 Ultra 5G covers. Wij selecteren de beste beschermers en bieden ze aan tegen voordelige prijzen. Onze hoesjes zijn ultradun en zeer licht. Zij zijn vervaardigd van siliconen, plastic of zijn hybriden met plastic rugzijde en siliconen randen (voor gerichte bescherming van de vast te zetten voorwerpen). Wij bieden gehard glas (achterkant) en siliconen (randen) die zeer weerbestendig zijn. Al onze beschermingen zijn zeer doeltreffend in geval van stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Zij maken een gemakkelijke toegang tot de functionaliteit mogelijk en bieden een comfortabele en veilige grip. Uw telefoon zal zijn waarde behouden en u zult hem gemakkelijker kunnen doorverkopen. Wij bieden ook multifunctionele etuis die zeer praktisch zijn met hun steunring of met kaarthouders. Welkom bij ons!

Hoesjes die uw S21 5G Ultra een persoonlijk tintje geven en tegelijkertijd zeer goed beschermen

.

Dealy gaat over de mogelijkheid om goedkope, high-end hoesjes te kiezen. Je hoeft niet veel geld te betalen om je S21 Ultra te beveiligen zoals jij het wilt. Wij bieden onze klassieke hoesjes aan die veiligheid en elegantie combineren. U vindt verschillende doorzichtige hoesjes, andere zijn gemaakt van koolstofvezel of geborsteld koolstofvezel. De exemplaren die van kunstleer zijn gemaakt, geven uw telefoon veel klasse. Wij bieden ook afdekkingen aan die gemaakt zijn van monochroom silicone, flexibel of stijf. De Ultra Durable en onze Survivor bieden twee lagen bescherming (siliconen en kunststof) terwijl ze dun en licht blijven. U vindt hier hoesjes van gehard glas die uw telefoon een unieke look geven. Ontdek die met een ring die als houder dient en die met kaarthouders die zeer praktisch zijn voor dagelijks gebruik. We hebben er een aantal met patronen die uw Samsung een persoonlijke bescherming zullen geven. U ziet er met dieren, planten, marmeren stijl, geometrisch, houtstijl... U vindt ze aan het eind van de sectie. Door te kiezen voor Dealy, kunt u er zeker van zijn dat uw telefoon perfect veilig zal zijn volgens uw wensen tegen de laagste prijzen op de markt.

Dealy, het is een efficiënte en serieuze klantendienst

U kunt elke dag contact opnemen met onze klantenservice om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn telefonisch bereikbaar (09 75 18 78 18), per e-mail en per sms (06 44 64 68 65). We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Tik ToK. U bent dan als eerste op de hoogte van al onze nieuwtjes en promoties.