Samsung Galaxy S21 5G screenprotectors


4 Producten

Scherm- en fotomodulebeschermers voor de Galaxy S21 5G zijn in de aanbieding

Bescherm uw Samsung Galaxy S21 scherm en achterste foto unit met een folie of gehard glas van Dealy en bespaar geld. Ons team selecteert exclusieve screenprotectors voor uw telefoon. Ze zijn dun en zeer licht. Ze voorkomen interne breuken, schokken, krassen die de smartphone devalueren en vingerafdrukken die hem glad en vuil maken. De films zullen niet bubbelen en de geharde glazen zijn UV-bestendig. Zij zullen voorkomen dat het glas bij een zware schok in duizend stukjes uiteen spat. Onze films zijn ultra transparant en HD. Ze zullen het hele scherm beveiligen. U zult op een aangename en snelle manier met de toepassingen kunnen interageren. De gevoeligheid van de aanraakzone blijft intact. Door te kiezen voor een folie of gehard glas van ons, kunt u er zeker van zijn dat uw scherm volkomen veilig is.

.

Een super beschermer voor de achterste fotomodule

U vindt een folie van gehard glas dat over de achterste fotomodule van de Galaxy S21 5G past. Het is ook gemakkelijk aan te brengen en laat geen sporen na als je het eraf haalt. Het beschermt uw lenzen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Je zult voorkomen dat de beschermende auto sorteert en explodeert. Uw lenzen zullen veilig zijn en nog steeds goed presteren. Het is alsof ze niet beschermd worden. De kwaliteit van foto's en video's zal hetzelfde blijven.

.

Neem eenvoudig contact met ons op om uw bestellingen te volgen

.

U kunt ons elke dag bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Onze klantendienst zal uw bestellingen opvolgen en u informeren over onze producten. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Geniet van uw bezoek!