Samsung Galaxy A12 Hoesjes


143 Producten

Geniet van lage prijzen en kortingen op Galaxy A12 hoesjes

Ontdek onze selectie van Dealy hoesjes en beschermers voor de Samsung Galaxy A12 verkocht vanaf slechts € 4,99. Deze zijn exclusief ontworpen voor de lijnen en contouren van de telefoon. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gehard glas. Sommige hebben een plastic achterkant en siliconen randen ter bescherming van de bumper. De hoesjes beschermen de telefoon tegen krassen, vlekken en stof. De openingenbij de poorten en knoppen zijn nauwkeurig, zodat u er direct bij kunt zonder de klep te hoeven verwijderen. Sommige beschermen ook de knoppen door ze af te dekken zonder de gevoeligheid aan te tasten. U vindt een eclectische selectie van beschermers zodat iedereen precies de juiste kan vinden.

Hoesjes voor iedereen tegen lage prijzen

Onze ploeg biedt transparante covers aan die het originele ontwerp van de telefoon zullen helpen bewaren. Sommige hebben versterkte hoeken. U vindt ook flexibele koolstofvezel hoesjes die zeer elegant zijn. De geborstelde covers zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden en die in monochroom silicone zijn discreet. Ze zijn geschikt voor iedereen die een sobere maar andere bescherming wenst. Ontdek onze beschermingen met een steunring, die in imitatieleer en die met een kaarthouder. We hebben onze beroemde Ultra Resistant hoesjes en de Survivor die meerdere lagen van bescherming bieden. Ze zijn ideaal voor de jongeren en de waaghalzen. De krokodillenhuid is erg stijlvol. Het zal uw smartphone perfect personaliseren. Wij bieden ook, zakelijke stijl hoesjes met kaarthouder en steun ring die zeer nuttig zal zijn, terwijl het zijn zeer beschermend.

Ons team volgt uw bestelling

.

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65) om uw bestelling te volgen. We zijn ook op Facebook, Instagram en Twitter om onze promties te kennen. U kunt onze blog lezen. Geniet van uw bezoek aan Dealy!