Realme 7i covers


8 Producten

Bespaar op Realme 7i covers en hoesjes

Dealy is een selectie van covers en hoesjes voor de Realme 7i, verkocht vanaf slechts € 6,99. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, vallen, krassen, vlekken en stof. Het houdt de smartphone op zijn plaats en beveiligt de achterkant en de randen. Het hoesje wordt bedekt door een klep die om de telefoon zit en hem volledig beschermt tegen de elementen. De telefoon is veilig voor ongelukken en u hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot poorten en functies. Een sluiting maakt de beveiliging van de smartphone compleet. De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een uitsparing voor geld of kleine documenten (tickets, memo's, biljetten...). De covers kunnen naar believen worden gevouwen tot zeer handige handsfree steunen voor de liggende modus. Onze hoesjes zijn dun, licht en ergonomisch. Sommige zijn voorzien van een verwijderbaar koord, zodat u de mobiel met de hand kunt dragen

Ontdek onze zeer duurzame en designer covers en hoesjes

Wij selecteren covers van zeer goede kwaliteit die met korting worden aangeboden. U vindt sobere en elegante kunstlederen hoesjes die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Zo kunt u er een kiezen die bij uw behoeften en levensstijl past. Wij nodigen u uit om de verschillende tinten te ontdekken, want alle hoesjes hebben verschillende kleurvariaties van elkaar. De multikaarthoezen First Class en Traditional Lychee zijn bijvoorbeeld perfect voor mensen die op zoek zijn naar soberheid en voor professionals. U vindt er ook flip covers en view covers met een screenprotector aan de voorkant om te kijken. Al onze hoesjes combineren design, bescherming en ergonomie. Onze echte splitleren hoesjes kosten slechts £12.99. Wij bieden mooie zakjes met leuke ontwerpen voor wie op zoek is naar een originele accessoire. We hebben er met wolven, bloemen, uilen en de Fun Cartoon die een geweldig cadeau kunnen zijn.

Onze klantenservice is 7 dagen per week open om uw bestellingen te volgen

.

U kunt contact met ons opnemen via e-mail, sms (06 44 64 68 65) of telefoon (09 75 18 78 18). Wij zullen uw bestellingen volgen en u helpen met uw zoektocht. Door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.