Xiaomi Poco M3 screenprotectors


4 Producten

Voordelige goedkope geharde films en glazen voor het scherm en de fotomodule van de Poco M3

Dealy is de beste selectie van scherm en foto module beschermers tegen gereduceerde prijzen. Wij bieden hoogwaardige geharde screenprotectorsen lenzen die goedkoper zijn dan waar ook. Ze zijn ultradun en zeer gemakkelijk te installeren. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze beschermen het glas en het scherm tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. U zult geen last hebben van krassen waardoor de telefoon aan waarde zou verliezen. Uw scherm zal leesbaar blijven en het aanraakgebied zal altijd gevoelig blijven. Deze beschermers zullen als een zeer beschermende tweede huid op het glas zijn.

.

Hard gehard glas voor het fotoblok van de Poco M3.

Wij bieden een ultra-resistent gehard glas dat de fotomodule van uw mobiele telefoon beveiligt. Zeer gemakkelijk te installeren, voorkomt het breken van de lenzen. De lenzen zijn beschermd tegen krassen, die zeer schadelijk kunnen zijn, schokken, breuk en stof. Deze bescherming is dun, HD en ultra resistent. Het zal geen invloed hebben op de weergave van foto's en video's.

.

Dealy biedt competente en snelle klantenservice

.

U kunt onze klantenservice bereiken om uw bestellingen te volgen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Op onze blog vindt u praktisch advies en tips over onze producten. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes en promoties.