Xiaomi Poco M3 Hoesjes


52 Producten

Vind uw Poco M3 covers vanaf slechts € 6,99

Bespaar geld en profiteer van lage prijzen op Xiaomi Poco M3 covers en hoesjes bij Dealy. U zult eersteklas hoesjes vinden die met korting worden verkocht. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een zeer sterk siliconen hoesje. Dit houdt de telefoon op zijn plaats en beschermt de achterkant en de randen. Het hoesje wordt bedekt door een klep die de hele telefoon beschermt. De telefoon is beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U hoeft zich geen zorgen te maken over interne breuken of krassen die de waarde van de telefoon verminderen. U voorkomt ook dat poorten en knoppen slecht werken door stofophoping. De omslagen zijn ontworpen om te worden gebruikt als portefeuilles met binnenuitsparingen voor kaarten (kredietkaartformaat) en geld (of kleine documenten). U kunt de hoes ombouwen tot een handsfree houder wanneer u uw telefoon in liggende modus wilt gebruiken. Sommige covers worden geleverd met een verwijderbaar koord, wat erg handig is om de Xiaomi Poco M3 met de hand te dragen. U kunt er zeker van zijn dat onze selectie geen compromissen sluit op het gebied van telefoonbescherming en tegen een zeer betaalbare prijs zal zijn.

Extra stevige maar goedkope covers voor de Poco M3

Ontdek onze selectie covers en hoesjes die uw telefoon een persoonlijk tintje geven. Wij bieden kunstlederen hoesjes aan in verschillende kleuren. Elk van hen heeft een andere kleurschakering dan de anderen. Wij nodigen u uit om ze te bekijken, want misschien vindt u precies de tint die u zoekt. U vindt er verschillende materialen (splitleder, krokodillenleer, nappaleer, vintage ledereffect...). U kunt kiezen voor een hoes met een klassieke sluiting of een in de hoes geïntegreerde sluiting (flip covers). We hebben er ook met een kijkvenster, zodat u de informatie op het scherm kunt lezen zonder de voorkant te openen. U vindt er ook covers met patronen: dieren, landschappen, bloemen, planten, mandala. U zult dol zijn op onze hoes in luipaardhuidstijl. Wij zijn op zoek naar producten die u allen zullen bevallen en die u de beste waar voor uw geld bieden.

Dealy after sales service is 7 dagen per week beschikbaar

.

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw bestellingen opvolgen en u informeren over onze producten. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U zult ons kunnen volgen, ons nieuws ontdekken en als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.

.