Honor 10X Lite Hoesjes


10 Producten

Bespaar op covers en hoesjes voor de 10X Lite

Bespaar op Honor 10X Lite covers en hoesjes bij Dealy. U vindt er kwaliteitshoezen die met korting worden aangeboden. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een zeer duurzaam siliconen hoesje. Het houdt de telefoon op zijn plaats en dient als eerste beschermingslijn voor de achterkant en de randen. Deze wordt afgedekt door een hoesje dat de telefoon volledig beschermt. Hij zal beschermd zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U vermijdt interne breuken, krassen waardoor de smartphone aan waarde verliest en storingen van de poorten en knoppen die worden veroorzaakt door stofophoping. De hoesjes dienen als portefeuille dankzij de binnenuitsparingen voor kaarten en geld. U kunt de hoes inklappen als u uw telefoon handsfree wilt gebruiken. De liggende modus zal comfortabel en veilig zijn. Sommige van onze zakken worden geleverd met een verwijderbaar koord. U kunt er zeker van zijn dat onze selectie geen afbreuk doet aan de veiligheid van de Honor 10X Lite.

.

Pas uw Hong 10X Lite aan zoals u wilt

Ontdek onze grote selectie covers en hoesjes die uw telefoon een persoonlijk tintje geven. Wij bieden onze kunstlederen hoesjes aan in verschillende kleuren. U zult aangenaam verrast zijn, want er zijn verschillende tinten voor elke cover. Wij bieden ook lychee lederen stijl hoesjes die zijn zeer sober en elegant. We hebben hoesjes met klinknagels die een retro look geven. U kunt kiezen voor een hoes met een klassieke sluiting of een sluiting die in de hoes is geïntegreerd (flip covers). U vindt er ook covers met motieven: dieren, landschappen, bloemen, planten, Parijs, Londen, mandala's... Een unieke keuze van beschermingen die uw kostbare telefoon uw persoonlijkheid zullen geven. Wij zijn voortdurend op zoek naar producten die u zullen bevallen en zorgen ervoor dat u de beste waar voor uw geld krijgt. Geniet van uw bezoek aan ons!

Mijn Coque-klantenservice is 7 dagen per week geopend

.

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij volgen uw bestellingen op en kunnen u informeren over onze producten. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U kunt ons volgen, ons nieuws weten en als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.