Honor 10X Lite Hoesjes


6 Producten

Uw Honor 10X Lite is volkomen veilig

Bescherm uw Honor 10X Lite met afgeprijsde covers van Dealy. Pas uw telefoon aan zoals u dat wilt en bespaar geld op al onze beschermingen. Ons team kiest hoesjes die zich onderscheiden door hun slankheid en lichtheid. Zij zijn bijzonder goed bestand tegen de elementen (schokken, krassen, vlekken en stof). Ze volgen de contouren en lijnen van de smartphone en worden zo een tweede huid. De poorten en functies blijven toegankelijk dankzij de precieze uitsparingen. Uw telefoon behoudt zijn waarde en u loopt niet het risico hem te verliezen door de opeenstapeling van vlekken. Wij maken een gevarieerde selectie van hoesjes voor iedereen om van te genieten volgens hun smaak en levensstijl.

Uw Honor 10X Lite zal op u lijken

Je vindt onze hoesjes in doorzichtige siliconen, flexibele of harde siliconen, koolstofvezel, kunstleer, met steunring en de Ultra Resistant. Wij bieden ook hoesjes van gehard glas die supersterk zijn en de randen beschermen met siliconen. Wij hebben er ook in krokodillenhuid in verschillende kleuren. Ontdek onze beveiligingen die uw smartphone precies zo beveiligen als u dat wilt. Ze beginnen bij €4,99 en u zult aangenaam verrast zijn door hun kwaliteit en ontwerp. Geniet van uw bezoek aan uw leverancier van premium covers tegen lage prijzen!

.

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen

Dealy, het is een klantendienst die elke dag tot uw beschikking staat. U kunt ons team bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen zo snel mogelijk al uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U kunt ons volgen en ons nieuws weten.