Samsung Galaxy M11 Hoesjes


25 Producten

Dealy beveiligt uw M11 met hoesjes verkocht tegen lage prijzen

Ontdek onze hoesjes en klepzakken ontworpen voor de Samsung Galaxy M11 en verkocht vanaf slechts € 6,99. Ze zijn gemaakt van kunstleer of echt leer voor intensief gebruik en beschermen de smartphone tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De etuis zijn ontworpen als portefeuilles met een kaarthouder en een geldvak. U kunt de hoes omvouwen om hem als handsfree houder te gebruiken. U kunt uw mobiele telefoon comfortabel en veilig in liggende modus gebruiken. Sommige hoesjes worden geleverd met een sleutelkoord voor degenen die hun telefoon met de hand willen dragen. Wij bieden hoesjes met magnetische bandsluitingen en flip-covers met de sluitingen geïntegreerd in de voorflap. Uw Galaxy M11 zal zijn waarde behouden en u zult hem gemakkelijker kunnen doorverkopen wanneer het tijd is om dat te doen.

.

Doe uw Galaxy M11 op maat met ultra duurzame en goedkope covers

Kijk uit voor onze stijlvolle hoesjes die gemaakt zijn van eersteklas kunstleer. U vindt ze in klassieke of lychee, retro of getextureerde stijlen. De monochrome covers zijn er in verschillende kleuren, wij nodigen u uit ze te bekijken. In feite heeft elke cover een ander kleurenschema. U vindt er vast wel een die uw aandacht trekt. Wij hebben hoesjes met patronen die in de smaak zullen vallen bij degenen die een bescherming willen die hun smartphone een persoonlijk tintje geeft. Bekijk onze grafische hoesjes, Eiffeltoren, Bloemen, Panda, poesje, leeuw en nog veel meer. Ze geven uw Galaxy M11 een persoonlijk tintje en ze worden verkocht tegen de laagste prijzen op de markt.

.

Contacteer onze klantenservice en volg ons op sociale netwerken

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken via telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij reageren zeer snel op schriftelijke verzoeken. Wij zullen met plezier uw bestellingen opvolgen. U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en Tik ToK om op de hoogte te blijven van ons nieuws en te genieten van onze promoties.