Samsung Galaxy A42 5G Hoesjes


79 Producten

De beste selectie van budget covers en hoesjes voor de Galaxy A42 5G

Geniet van Dealy's super lage prijzen op Samsung Galaxy A42 5G covers en hoesjes. Wij bieden de beste bescherming en verkopen ze u aan bodemprijzen. Ze beginnen bij slechts £6.99. De hoesjes zijn ontworpen rond een ultrasterk siliconen hoesje dat een eerste bescherming biedt aan de achterkant en de randen van de smartphone. Een kunstlederen flap zit eromheen en dient als een tweede beschermlaag voor de hele telefoon. Deze etuis zijn gemaakt als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een vak voor bankbiljetten of bewijsstukken. Deze hoesjes zullen uw belangrijkste accessoire worden en u uw hele leven van dienst zijn. Sommige hebben een afneembaar riempje, wat erg handig is voor wie zijn telefoon in de hand houdt. Wij bieden hoesjes met een magnetische sluiting en flip-style hoesjes met de sluiting geïntegreerd in het hoesje. Er zijn ook kijkkappen, met een kijkvenster. Hiermee kunt u de belangrijkste informatie op het scherm lezen zonder dat u de klep hoeft te openen. Wij kiezen de beste modellen en bieden ze aan tegen promotieprijzen, zodat u zoveel kunt kiezen als u wilt, zonder aan uw budget te hoeven denken.

Hoezen en hoesjes voor elke smaak

Ontdek onze collectie covers en hoesjes ontworpen voor elke levensstijl. We hebben er die zakelijk zijn, andere die ideaal zijn voor als u gaat sporten of 's avonds uitgaat. We hebben er die al deze dingen tegelijk doen! U vindt hier klassieke lederen of monochrome kunstlederen zakjes van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en elk model heeft zijn eigen kleurenschema. Onze collecties van fancy covers zitten vol verrassingen en de ontwerpen kunnen variëren voor elk van de aangeboden kleuren. Wij nodigen u uit om ze te ontdekken. U zult zeker de omslag vinden die u altijd al wilde. Hou je van vlinders, katten, honden, panda's of wolven? U vindt precies het design dat u elke dag zal vergezellen. De meer klassieke onder u zal kiezen voor een sobere hoes in splitleder of premium kunstleder. U vindt ze in lychee-, retro-, vintage- of tweekleurige stijlen. We wensen u veel plezier bij uw bezoek aan ons!

.

We beantwoorden uw vragen elke dag

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 09 75 18 78 18, per e-mail of per sms op het nummer 06 44 64 68 65. Wij zullen al uw vragen over onze producten beantwoorden en wij zullen uw bestellingen opvolgen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van al onze promoties.