Samsung Galaxy A42 5G Hoesjes


75 Producten

Samsung Galaxy A42 5G covers zijn goedkoop

Koop uw afgeprijsde Samsung Galaxy A42 5G covers bij Dealy en profiteer van onze geweldige prijzen om uw telefoon te personaliseren. Wij bieden de beste selectie van covers die zijn geprijsd vanaf slechts € 4,99. Onze hoesjes zijn ultra dun en ultra licht. Zij beschermen de achterkant en de randen van de telefoon tegen krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds directe toegang tot de poorten en functies van de telefoon dankzij de precieze uitsparingen. Sommige covers beschermen ook de knoppen. Onze covers zijn gemaakt van siliconen, plastic of gemengde materialen (acryl achterkant en siliconen randen / gehard glas achterkant en siliconen randen ...). U vindt stijve, flexibele en halfstijve beschermingen (stijve rug en flexibele randen).

De meest voorkomende soorten beschermingen zijn

Ultra duurzame en persoonlijke hoesjes

Dealy biedt de beste hoesjes in termen van sterkte en weerbestendigheid. Ze zullen u ook in staat stellen uw telefoon te personaliseren. We hebben klassieke hoesjes die iedereen zal aanspreken. U vindt er onder meer transparante, koolstofvezel en monochroom kunstleer, met een ring die dient als steun voor de hands-free. Ze zijn niet alleen zeer elegant, maar zorgen ook voor een optimale beveiliging van de achterkant en de randen van de mobiele telefoon. Wie op zoek is naar maximale veiligheid, kan kiezen voor onze Survivor en Ultra Resistant modellen. Deze zijn ontworpen met verschillende lagen bescherming (plastic en siliconen) die de elementen van de telefoon op een gerichte manier beveiligen. De Survivor case optimaliseert ook het geluid van de telefoon. We hebben een aantal mooie hoesjes uitgezocht. De meeste zijn transparant, zodat het motief alleen zichtbaar is op de smartphone. U vindt er dieren (katten, honden, panda's, wolven, tijgers...), planten (bomen, bloemen, bladeren...), glitters, marmeren stijlen... De uitvoeringen in gehard glas zijn zeer goed bestand tegen slecht weer en geven een unieke stijl aan de Galaxy A42. Een heel universum dat we u graag laten ontdekken.

.

Contacteer ons elke dag om uw bestellingen te volgen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 09 75 18 78 18, per e-mail of sms op 06 44 64 68 6. Wij kunnen u ook informeren over onze producten. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok, bent u op de hoogte van ons nieuws en als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.