Samsung Galaxy Z Fold 2 screenprotectors


4 Producten

Bescherm het scherm en de fotomodule van uw Z Fold 2 met onze ultra-resistente discounted protectors

Het scherm en de fotomodule van uw Samsung Galaxy Z Fold 2 zijn perfect veilig bij Dealy, die voordelige beschermers aanbiedt. De schermfolie die wij hebben geselecteerd is ultra dun en zeer resistent. Het is gemakkelijk te installeren en laat geen sporen na wanneer u het verwijdert. Het aanraakvlak zal zijn gevoeligheid behouden en de interactie met toepassingen zal gemakkelijk zijn. U vermijdt krassen die de smartphone minder waard maken en schokken die hem kunnen beschadigen. Het geharde glas is explosie- en UV-bestendig. Uw Z Fold 2 zal lang nieuw blijven en u zult hem gemakkelijker kunnen doorverkopen.

Bescherm ook de fotomodule

Dealy biedt de beste beschermer voor de achterste foto module van uw Samsung Galaxy Z Fold 2. Dit is gemakkelijk te installeren. Het voorkomt lensbreuk, krassen die schadelijk kunnen zijn voor de fotokwaliteit en stof dat kan binnendringen. Dit HD gehard glas is zeer transparant. Het zal de kwaliteit van foto's en video's niet beïnvloeden.

Wij beantwoorden al uw vragen per sms en e-mail

U kunt ons elke dag telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen via ons berichtensysteem op deze site ("contact us" sectie). Wij zullen al uw vragen over onze producten beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. U kunt ook onze blog bekijken en ons volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.