Samsung Galaxy Z Fold 2 Hoesjes en Covers


38 Producten

Ontdek de hoogwaardige hoesjes en hoesjes van Dealy voor de Samsung Galaxy Z Fold 2

Profiteer van de kortingen en voordelige prijzen van Dealy om uw Samsung Galaxy Z Fold 2 te beschermen met een premium hoesje. Wij bieden de beste producten tegen bodemprijzen. De Z Fold 2 is een telefoon van zeer hoge kwaliteit die perfect beveiligd moet zijn, waar u ook heengaat. Wij hebben hoogwaardige hoesjes geselecteerd die perfect aan de contouren zijn aangepast en een optimaal gebruik mogelijk maken. Wij kiezen voor rompen die ultrabestendig, dun en zeer licht zijn. Ze zijn gemaakt van siliconen of kunststof en zijn bekleed met hoogwaardige materialen die opvallen door hun elegantie. De telefoon zal volkomen veilig zijn. Hij zal beschermd zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De hoesjes bieden gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de smartphone. De knoppen zullen ook beschermd worden. U zult de Galaxy Z Fold 2 gebruiken alsof het hoesje een beschermende, designer tweede huid is. U kunt de telefoon naar wens in tabletmodus vouwen zonder de bescherming te hoeven verwijderen. De hoesjes bieden een uitstekende grip, ongeacht de configuratie.

.

Unieke en luxueuze hoesjes tegen lage prijzen

Wij bieden een unieke collectie hoesjes aan die de telefoon zeer fijn beveiligen. Wij hebben de beste op de markt gekozen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Alle hoesjes zijn verschillend, maar ze zijn allemaal zeer weerbestendig en ze maken een optimaal gebruik van het toestel mogelijk. U vindt hoesjes met een siliconen of plastic basis. Sommige hebben beide materialen (b.v. plastic achterkant en siliconen randen). De basis is bekleed met materialen van hoge kwaliteit die niet alleen voor stijl zorgen, maar ook een tweede beschermingslaag vormen. Wij bieden hoesjes aan in imitatieleer, lychee leer effect, echt leer en stof. U vindt echte lederen hoesjes in krokodillenhuid of lychee stijl. Wij hebben nylon en microvezel gecoate siliconen hoesjes. U kunt ook transparante hoesjes vinden die u in staat stellen het unieke ontwerp van uw telefoon te behouden. Afdekkingen van koolstofvezel zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren. Alle beveiligingen zijn ontworpen om optimaal en ongehinderd gebruik van het apparaat in telefoon- of tabletmodus mogelijk te maken. Met Dealy behoudt uw Galaxy Z Fold 2 zijn waarde en kunt u hem gemakkelijker doorverkopen. Wij raden aan om een folie over het scherm en de fotomodule te doen voor volledige bescherming van de Samsung.

De Galaxy Z Fold 2 is een geweldige manier om je telefoon te beschermen.

De goedkoopste Samsung Galaxy Z Fold 2 hoesjes en cases op de markt bij Dealy

Dealy biedt de beste selectie van covers en hoesjes voor uw Samsung Galaxy Z Fold 2. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een zeer weerbestendig siliconen hoesje. Het dient om de telefoon vast te houden en een eerste beschermingslaag te bieden. De hoes zal er omheen zitten en als een tweede beschermingslaag dienen. Het is gemaakt van imitatieleer en zal de hele telefoon beveiligen. De etuis zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kredietkaarthouders en een vak voor bankbiljetten of documenten zoals tickets, memo's of biljetten. De hoesjes zijn ontworpen voor optimaal gebruik wanneer ze opgevouwen of opengevouwen zijn. De hoesjes worden geleverd met een afneembaar sleutelkoord dat erg handig is om de telefoon veilig met de hand te dragen. De zakjes hebben een magnetische sluiting voor extra bescherming en zijn zeer gemakkelijk te openen en te sluiten. Ze hebben openingenom te kunnen telefoneren terwijl de koffer gesloten blijft.

Ultra duurzame monochrome en gekleurde covers

Uw high-end smartphone wordt perfect beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U voorkomt interne breuk en uw telefoon blijft er als nieuw uitzien. Het zal voor u gemakkelijker zijn om het door te verkopen als het vrij is van krassen en vlekken. Wij bieden klassieke, lederen en premium kunstlederen hoesjes aan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De riemen worden geleverd met een karabijnhaak, die ook zeer duurzaam is.

Neem gerust contact met ons op.

Voel je vrij om onze klantendienst te raadplegen

.

U kunt de Dealy-klantenservice bereiken op 06 44 64 68 65 per telefoon en sms. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van deze site. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok. Geniet van uw bezoek!