Samsung Galaxy Z Flip Covers


13 Producten

Beveilig uw Z Flip optimaal met eersteklas hoesjes tegen lage prijzen

Bij Dealy vindt u fantastische aanbiedingen voor Samsung Galaxy Z Flip hoesjes en hoesjes, zodat u hem kunt beveiligen zoals u dat wilt. Onze hoesjes zijn geprijsd vanaf slechts £5.99. Ze zijn gemaakt om uitsluitend op de lijnen van de telefoon te passen. U kunt de telefoon zo veel in- en uitvouwen als u wilt, alsof hij onbeveiligd is. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gehard glas. Sommige zijn hybriden met een plastic achterkant en siliconen randen. De basis van het hoesje (siliconen of plastic) wordt vervolgens bedekt met kunstleder, echt leer of stof om een tweede beschermingslaag te geven. De hoesjes beschermen de telefoon tegen krassen, vlekken en stof. De openingengeven u directe toegang tot de oplaadpoorten en hoofdtelefoon. Die met een achterkant van gehard glas zijn 9H bestendig. De hoesjes zijn antislip en zullen voorkomen dat de smartphone wegglijdt wanneer u hem op een tafel legt. De grip zal optimaal zijn en u vermindert het risico dat hij uit uw hand glijdt. Wij raden u aan om het scherm van uw Galaxy Z Flip te beschermen met de folie die wij hebben geselecteerd. Het zal breuk van het glas en het scherm zelf voorkomen.

.

Hoesjes voor iedereen tegen voordelige prijzen

Ons team biedt u transparante hoesjes die zeer dun en licht zijn. Ze zijn zo ontworpen dat u het oorspronkelijke ontwerp van de telefoon kunt behouden terwijl u hem beveiligt. U zult de flip-functie met een gerust hart kunnen gebruiken. Wij hebben hoesjes die gemaakt zijn van siliconen bedekt met kunstleer of echt leer. Ze zijn zeer stijlvol en zijn perfect voor alle professionals. We houden van de krokodillenhuid stijl. Het is heel sober, maar maakt de smartphone toch persoonlijk. Er zijn stoffen en geharde glazen die zeer weerbestendig zijn. Welke hoes u ook koopt, uw Flip Z blijft er lange tijd als nieuw uitzien en kan gemakkelijker worden doorverkocht wanneer het zover is.

.

Onze dienst na verkoop staat elke dag voor u klaar

.

U kunt ons bellen of e-mailen op 06 44 64 68 65 om uw bestellingen te volgen. Onze email staat in de "contact" sectie. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Twitter. U bent dan als eerste op de hoogte van onze promoties. Bekijk onze blog die we regelmatig verrijken met zeer praktische artikelen over de wereld van bescherming.