Xiaomi Poco X3 Hoesjes


88 Producten

Dealy biedt de goedkoopste Xiaomi Poco X3 covers en hoesjes op de markt

Dealy is de beste selectie van scherp geprijsde covers en hoesjes voor de Xiaomi Poco X3. Krijg geweldige aanbiedingen en profiteer van ons laagste prijsbeleid. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een ultra-weerbestendig siliconen hoesje. De klep zit om de telefoon en houdt hem veilig. Hij is gemaakt van kunstleer (of echt leer) en biedt een tweede beschermlaag voor de smartphone. Het zal volledig beschermd zijn tegen krassen, vlekken en stof in geval van een impact. U vermijdt inwendige breuk, cosmetische schade en breuk van uitwendige onderdelen zoals glas of knoppen. Zo blijft uw smartphone zo goed als nieuw en kunt u hem gemakkelijker in goede staat doorverkopen. Onze modellen doen ook dienst als portemonnee dankzij de binnenuitsparingen voor kaarten en geld. Sommige zijn voorzien van een afneembaar riempje om de telefoon gemakkelijker met de hand te kunnen dragen. De hoesjes kunnen gemakkelijk worden opgevouwen tot handsfree houders voor dagelijks gebruik. U kunt uw video's bekijken en de Poco X3 met een gerust hart in liggende modus gebruiken.

Hoesjes die uw Poco X3 een persoonlijk tintje geven

Ontdek onze collectie van covers en hoesjes voor Xiaomi Pocofone X3. Wij bieden hoesjes in verschillende materialen die zeer goed bestand zijn tegen weersinvloeden: echt leer, kunstleder, lychee leer, nappa effect, vintage en retro design... Wij hebben verschillende sluitingen zodat u de sluiting kunt kiezen die het beste bij u past (magnetisch, handmatig, flip covers met sluiting geïntegreerd in de voorflap, retro design...). Wij bieden ook fantasie covers met dieren, bloemen, de Eiffeltoren en nog veel meer leuke ontwerpen. Al onze producten zullen uw hele smartphone perfect beveiligen op een dagelijkse basis.

.

Onze klantenservice reageert zeer snel op al uw verzoeken

.

Telefonisch (09 75 18 78 18), per e-mail of sms (06 44 64 68 65), wij beantwoorden uw vragen zeer snel. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Tik Tok en op onze blog. U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes en promoties.