Huawei Mate 40 Pro Hoesjes


10 Producten

Geniet van Dealy's geweldige prijzen op Huawei Mate 40 Pro covers en hoesjes

Bij Dealy koopt u uw Huawei Mate 40 Pro hoesjes en cases met korting. Ons team selecteert ultra duurzame artikelen die exclusief voor de telefoon zijn ontworpen. De hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat een eerste bescherming biedt aan de telefoon. De flap bedekt het en zal de hele smartphone beschermen op een dagelijkse basis. Het zal veilig zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De cases bieden gemakkelijke toegang tot poorten en functies. U kunt de telefoon direct opladen zonder de smartphone te hoeven hanteren of openen. Ze zijn voorzien van een sluiting die de veiligheid van de telefoon optimaliseert. Sommige van onze covers hebben een magnetische sluiting geïntegreerd in de cover (flip covers). Onze zakjes hebben kaarthouders binnenin en een uitsparing voor geld of kleine documenten. Wij verkopen er met een verwijderbaar koord. Onze hoesjes zijn geprijsd vanaf £6.99.

.

Bescherming voor iedereen

Welke hoes u ook kiest, hij biedt ultra-resistente bescherming tegen de elementen. U vindt er dunne, lichte monochrome hoesjes in kunstleer of leer, die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. U hebt de keuze uit verschillende stijlen: lycheeleer, nappaleer, vintage, splitleer... Wij bieden zakjes met klassieke of meer gesofisticeerde sluitingen (magnetisch, knoop, vintage, klinknagels...). Ze kunnen gemakkelijk worden opgevouwen tot zeer handige handsfree houders in liggende positie. We hebben leuke en zeer resistente fancy covers. Er zijn er met dieren, bloemen en de Eiffeltoren in al zijn staten. U vindt er de beroemde luipaardhoes die nog steeds sterk is. Een goede keuze voor wie een beetje originele bescherming wil om zijn telefoon een persoonlijk tintje te geven. U vindt veel zakelijke stijl covers die bieden tal van kaarthouders en zijn perfect voor business.

.

We zijn elke dag bereikbaar en zitten op je favoriete sociale netwerken

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Als u onze porties eerder wilt weten dan anderen, raden wij u aan ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. U wordt ook op de hoogte gehouden van al ons nieuws. Bovendien verrijken wij onze blog regelmatig met zeer praktische artikelen over alle beschermingen.