Huawei Mate 40 Pro Hoesjes


26 Producten

Uw Huawei Mate 40 Pro is perfect veilig met hoesjes van Dealy

Vind de goedkoopste en meest weerbestendige hoesjes op de markt bij Dealy. Ze zijn dun en licht en zijn hyperbestendig tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U vermijdt interne breuken en de knoppen worden niet door stof geblokkeerd. De achterkant en de randen zullen niet bekrast worden. De telefoon blijft zo goed als nieuw en u zult hem gemakkelijker kunnen doorverkopen. Onze hoesjes zijn gemaakt van verschillende materialen: siliconen, plastic, hybride hoesjes (plastic achterkant en siliconen bumper). De beschermingen laten een gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de telefoon toe dankzij de precieze uitsparingen. U kunt de telefoon opladen zonder hem te hoeven verwijderen. Door voor ons te kiezen, heeft u de mogelijkheid om verschillende covers te kiezen voor de prijs van één. Ze worden verkocht vanaf 4.99€ .

Ultra duurzame hoesjes die uw mobiel een persoonlijk tintje geven

Wij bieden duidelijke siliconeschalen met versterkte hoeken aan, Wij bieden sommigen aan die van silicone of flexibele of stijve plastiek worden gemaakt. Ze zijn er in vele kleuren. We hebben er die van plastic zijn en bekleed met kunstleer. De honingraat stijl is zeer origineel en zeer goed bestand tegen het weer. Sommige zijn voorzien van een steunring die zeer handig is voor handsfree gebruik. Natuurlijk hebben we onze beroemde Ultra Resistant en de Survivor. Ze zijn ideaal voor wie op zoek is naar de ultieme dunne, lichtgewicht bescherming.

.

Onze klantendienst zal u dagelijks op de hoogte houden van de status van uw bestelling

.

U kunt ons bereiken op 09 75 18 78 18, stuur ons een e-mail of een sms naar 06 44 64 68 65. Of het nu gaat om onze producten of om de opvolging van uw bestellingen, onze adviseurs staan tot uw beschikking. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. U wordt op de hoogte gehouden van ons nieuws en zult als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.