Huawei P Smart S screenprotectors


1 Product

Alle screenprotectors voor Huawei P Smart S zijn afgeprijsd

Dealy biedt geweldige films en gehard glas voor het scherm van uw Huawei P Smart S. Verkoopt vanaf € 3,99, zijn ze exclusief ontworpen voor de telefoon. De beschermingen zijn ultradun en zeer gemakkelijk te installeren. Ze laten geen sporen na als je ze verwijdert. Het is alsof je scherm niet beschermd is. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Ze zijn explosieveilig en UV-bestendig.

.

Hoog beschermende HD lens covers

Wij verkopen een gehard glazen beschermer voor de camera module van uw Huawei P Smart S. Ultra dun en HD, het zal de lenzen beveiligen in geval van impact. Er komen geen krassen op en u vermijdt de opeenhoping van stof die de kwaliteit van de foto's kan aantasten. Door zijn transparantie worden foto's en video's niet aangetast. Het is alsof je lenzen niet beschermd zijn. Met deze bescherming, kunt u er zeker van zijn dat u uw Huawei gemakkelijker zult kunnen doorverkopen wanneer het tijd is om dat te doen.

Dealy is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden

.

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantendienst via telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok.