Huawei P Smart S Covers


13 Producten

Krijg geweldige aanbiedingen op uw Huawei P Smart S covers en hoesjes

Ontdek Dealy's selectie van goedkope covers en hoesjes voor uw Huawei P Smart S. Vanaf € 6,99 geven ze uw smartphone ook een persoonlijk tintje. Wij kiezen voor exclusieve modellen die zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken. Het zal de smartphone veilig houden en een eerste bescherming bieden. De afdekking zal dan een tweede bescherming bieden. De mobiele telefoon zal volledig beschermd zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze hoesjes zijn ontworpen als portefeuilles. In de binnenste openingenkunt u pasjes opbergen (creditcardformaat) en in het daarvoor bestemde vak kunt u geld opbergen. Wij hebben hoesjes met afneembare riemen voor wie zijn telefoon in de hand draagt. De kleppen aan de voorkant worden handige handsfree houders voor het bekijken van films of video's. Wij hebben ook hoesjes waarbij de sluiting in het hoesje is geïntegreerd (flip covers) en hoesjes met een kijkvenster (view covers).

.

Heb plezier zonder veel geld te betalen

Je vindt hier veel covers tegen echt betaalbare prijzen. U hoeft de bank niet te breken om uw Huawei te beveiligen. Met onze beveiligingen, zal uw telefoon veilig zijn en hij zal eruit zien zoals u. We hebben onze klassiekers: omslagen met flappen in kunstleder of echt leer in verschillende kleuren (nappaleder effect, lychee, retro, vintage, stof...). Wij hebben magnetische sluitingen en sluitingen die uw koffer een persoonlijk tintje geven (klinknagels, knopen, retrostijl, riempjes, drukknopen...). Wij bieden veel gedecoreerde covers die een persoonlijk tintje geven aan uw mobiel. Ontdek onze plantenhoezen (bloemen, bomen, landschappen...), dierenhoezen (panda's, tijgers, leeuwen, giraffen, panda's, vogels...), die versierd zijn met glitters, onze marmeren stijlen en vele andere mooie verrassingen. De meer zakelijk denkenden onder u zullen de ideale omslagen vinden om meer kaarten op te leggen. We optimaliseren ook onze collectie modellen met ritszakken aan de voorkant die dienst doen als portemonnee of tote pockets (ideaal voor het opbergen van koptelefoons).

.

Ben te allen tijde met ons verbonden

Je kunt ons gemakkelijk vinden op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok. Op deze manier, zal je ons nieuws ontdekken. Onze klantenservice is bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65).