Asus Zenfone 7 Hoesjes


4 Producten

Geniet van Dealy aanbiedingen op Asus ZenFone 7 hoesjes

Bij Dealy profiteert u van geweldige aanbiedingen en besparingen op alle Asus ZenFone 7-covers die met korting worden aangeboden. Onze hoesjes zijn ontworpen in silicone, plastic of zijn hybride (plastic achterkant en siliconen randen). De materialen zijn gemaakt om stoten op te vangen, krassen, vingerafdrukken en stof te voorkomen die in de uitsparingen (knoppen, poorten en scherm) kunnen komen. De openingenbij de poorten en knoppen zijn zeer nauwkeurig, zodat u er ongehinderd bij kunt. Wij hebben er die de knoppen beschermen en de gevoeligheid op geen enkele manier aantasten. U vindt verschillende modellen die ultra dun en ultra weerbestendig zijn. Onze producten zijn supersterk, dun, licht en exclusief voor de telefoon. De hoesjes zijn zo ontworpen dat u de fotomodule zonder problemen kunt draaien. Ontdek onze selectie die aan uw verwachtingen zal voldoen en profiteer van onze superlage prijzen om uzelf precies zo uit te rusten als u wilt.

Hoesjes die uw mobiel zullen personaliseren

Dealy biedt high-end hoesjes die uw Asus ZenFone 7 een persoonlijk tintje geven. U vindt onze meest populaire hoesjes : geborstelde flexibele koolstofvezel hoesjes , ultradunne flexibele of stijve siliconen hoesjes , transparante hoesjes met of zonder versterkte hoeken ... We hebben geweldige lederen stijl beschermers, waarvan sommige hebben een of meer kaarthouders. Deze hoesjes zijn perfect voor wie op zoek is naar elegantie, ergonomie en veiligheid. Zij zullen u in staat stellen zonder problemen opnamen te maken en de module te gebruiken zoals u dat wenst. Wij hebben een aantal hoesjes geselecteerd van grote merken, zoals IMAK, die u wellicht zullen bevallen (ultra-resistent transparant siliconen hoesje dat het oorspronkelijke ontwerp van de telefoon behoudt en hem tegelijkertijd beschermt). Profiteer van onze regelmatige promoties en onze zeer interessante prijzen om uzelf uit te rusten zoals u dat wilt tegen een lagere kostprijs.

Wij helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken om uw bestellingen te volgen

.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen per telefoon (09 75 18 78 18), per e-mail en sms (06 44 64 68 65) om uw bestellingen op te volgen. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Twitter om al ons nieuws te weten en op de hoogte te blijven van onze promoties en kortingen.