Asus ZenFone 7 Pro Hoesjes


4 Producten

Afgeprijsde covers voor uw Asus ZenFone 7 Pro

Vind uw afgeprijsde hoesjes voor uw Asus ZenFone 7 Pro bij Dealy en bespaar geld op al onze beschermingen. Onze hoesjes beginnen bij £4.99 en zijn allemaal zeer scherp geprijsd. Ze zijn uitsluitend ontworpen voor de lijnen en contouren van de telefoon. De covers beschermen de telefoon tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De openingenzijn nauwkeurig, zodat u direct toegang heeft tot de oplaadpoorten. U kunt de module met een gerust hart gebruiken en zonder gevaar voor de veiligheid overschakelen naar de selfie-modus. Wij raden u aan het scherm van de mobiele telefoon te beveiligen met een folie of ultrabestendig gehard glas. Deze voorkomen breuk, krassen en vlekken die het glas en het scherm zouden kunnen beschadigen.

.

Hoesjes voor iedereen

Dealy biedt verschillende modellen hoesjes aan, zodat u precies die schelp kunt vinden waar u altijd al van gedroomd heeft en die aan uw behoeften zal voldoen. Ons team biedt doorzichtige, soepele hoesjes van koolstofvezel, soepele silicone of stijve kunststof. We hebben eenkleurige en tweekleurige kunstlederen hoesjes. Wij houden van de krokodillenhuid die er in vele mooie kleuren is. We hebben ook een gloednieuwe collectie hoesjes met leuke designs. U zult er vinden met bloemen, dieren (panda's, katjes, tijgers, leeuwen, honden...), planten (bomen, bloemen, bladeren...) en vele andere verrassingen. Ze zijn allemaal super weerbestendig en ze zijn allemaal tegen bodemprijzen.

Ze zijn allemaal te koop.

U kunt ons makkelijk bereiken voor al uw vragen

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65) om uw bestellingen te volgen. Ons team zal ook uw vragen over onze producten beantwoorden. We zijn op Facebook, Instagram en Twitter. U kunt ons ook volgen op de blog Dealy.