OnePlus 8T Hoesjes


25 Producten

Alle OnePlus 8T hoesjes en cases zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy biedt een unieke selectie van ultra-duurzame covers en hoesjes met korting voor uw OnePlus 8T. De beschermingen zijn ontworpen rond een dun, zeer weerbestendig siliconen hoesje. Het dient om de telefoon op zijn plaats te houden en vast te zetten. De hoes omsluit de telefoon en zet hem volledig vast. De telefoon zal profiteren van twee opeenvolgende lagen van bescherming. Hij zal beschermd zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Het zal zijn waarde behouden en u zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen. De zakken zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een praktisch vak voor bankbiljetten of kleine documenten (tickets, biljetten, memo's, enz.). De covers kunnen gemakkelijk en naar believen worden ingeklapt tot zeer aangename handsfree steunen voor de liggende modus. Er zijn hoesjes met een verwijderbaar koord. Hiermee kunt u de smartphone gemakkelijk in uw hand dragen.

.

U zult uw OnePlus 8T kunnen aanpassen

.

Je vindt monochrome covers die in veel kleuren verkrijgbaar zijn. Wij stellen voor dat u alle kleurschakeringen bekijkt. Ze veranderen van toon van de ene cover naar de andere. U hebt ook de keuze uit verschillende materialen en sluitingen. Wij bieden hoesjes in Flip-stijl aan, waarbij de sluiting in de hoes is ingebouwd. Hiermee kunt u de klep zeer snel openen en sluiten. Voor degenen die op zoek zijn naar mooie covers, hebben we er een aantal met ontwerpen die uw smartphone een persoonlijk tintje geven. U vindt er dieren, planten, landschappen... Door voor ons te kiezen, bespaart u geld en kunt u meerdere covers kopen voor de prijs van één elders. Geniet van uw bezoek aan onze site!

Tot ziens!

U kunt contact opnemen met onze klantendienst op het nummer 09 75 18 78 18

.

U kunt ons ook een e-mail of een sms sturen (06 44 64 68 65). Wij kunnen uw bestellingen opvolgen en u helpen bij uw zoektocht. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.