Xiaomi Mi 10T Hoesjes


106 Producten

Top afgeprijsde heavy duty covers en hoesjes voor de Mi 10T

Geniet van Dealy's super lage prijzen op alle Xiaomi Mi 10T 5G covers en hoesjes. Wij bieden de beste bescherming op de markt en verkopen die aan u tegen bodemprijzen. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een duurzaam siliconen hoesje. Dit houdt de telefoon op zijn plaats en beschermt de achterkant en de randen. De kunstlederen of echt lederen flap zit rond de telefoon en dient als een tweede bescherming. De hele telefoon is beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. Ontworpen als een portemonnee, zullen de covers uw belangrijkste accessoire worden. U kunt er pasjes ter grootte van een creditcard in opbergen en de binnenzak gebruiken voor contant geld of als reserve-tas (voor memo's, tickets, rekeningen...). Sommige zijn voorzien van een afneembaar riempje, wat erg handig is voor wie zijn telefoon met de hand draagt. Er zijn hoesjes met een magnetische sluiting en hoesjes in flip-stijl, waarbij de sluiting in het hoesje is geïntegreerd. Wij hebben ook view covers, met een kijkvenster waardoor u de belangrijkste informatie op het scherm kunt lezen zonder dat u de cover hoeft te openen. Deze hoesjes hebben auto wake en sleep functie.

Let op: deze hoesjes zijn niet verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk.

Ultra duurzame persoonlijke zakjes aan verminderde prijzen

Ontdek onze collectie eersteklas covers en hoesjes die zijn ontworpen voor elke smaak. Wij bieden vele etuis in zakelijke stijl, mooie zakjes en zeer stijlvolle hoesjes voor elke dag. U vindt hier klassieke etuis van echt splitleder of monochroom kunstleder van de hoogste kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en zijn allemaal verschillend van elkaar. Wij raden u aan ze eens te bekijken. Ontdek ook onze mooie hoesjes met vlinders, bloemen, gevaarlijke wolven en zelfs een cynische weerwolf... Wat uw keuze ook is, u kunt er zeker van zijn dat al onze hoesjes ultra weerbestendig zijn. Ze voorkomen inwendige breuken, krassen die de waarde van de telefoon aantasten, vervelende vlekken en stof dat in de openingen kruipt. U zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen wanneer het tijd is voor een nieuwe. Geniet van uw bezoek aan ons!

Stuur ons een bericht

stuur ons een e-mail of sms en volg ons op sociale netwerken

U kunt ons een e-mail of een sms sturen naar 06 44 64 68 65. Wij zullen zeer snel op uw verzoeken reageren. U kunt ons ook bellen op 09 75 18 78 18. U zult onze nieuwsfeed op facebook, Instagram en Tik tok kunnen zien. Zo blijft u tegelijkertijd op de hoogte van onze promoties en kortingen.