Xiaomi Mi 10T Lite screenprotectors


4 Producten

Xiaomi Mi 10T Lite screenprotectors zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy heeft de beste selectie van screenprotectors undefined voor de Xiaomi Mi 10T Lite. De screenprotectorsen gehard glas zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na op het glas wanneer u ze verwijdert. Het volledige scherm wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een impact. Het geharde glas is 9H bestendig. Ze zijn explosie- en UV-bestendig. Eenmaal geïnstalleerd, zult u ze niet voelen op het glas. Het aanraakgebied blijft even gevoelig en u zult optimaal met de toepassingen kunnen interageren. U houdt ook het scherm in uitstekende conditie en hebt geen last van krassen. Het zal dan voor u gemakkelijker zijn om de telefoon door te verkopen.

.

Wij bieden de beste bescherming voor de camera module van de Mi 10T Lite

.

Wij raden u aan de fotomodule te beschermen met onze geharde glazen beschermplaat. Zeer gemakkelijk te installeren, de lenzen zijn veilig tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Deze bescherming heeft geen invloed op de kwaliteit van de foto's die perfect zal zijn.

.

Onze klantendienst volgt uw bestellingen elke dag

.

Twijfel niet om onze klantendienst te contacteren indien u informatie wenst over onze producten en om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij raden u aan ons te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van onze promoties. We zijn ook op Instagram en Tik Tok.