Xiaomi Mi 10T Pro Hoesjes


106 Producten

Xiaomi Mi 10T covers en hoesjes met korting bij Dealy

Dealy heeft een grote selectie van Xiaomi Mi 10T 5G covers en hoesjes op korting. Bespaar geld en kies de bescherming die u echt nodig hebt. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje waarin de smartphone wordt vastgezet. Dit hoesje is gemaakt volgens de exacte afmetingen van de telefoon en heeft de nodige openingenvoor poorten en knoppen. Het dient ook als eerste bescherming voor de achterkant en de randen van de mobiele telefoon. Vervolgens wordt hij bedekt met een flap die zeer goed bestand is tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De klep is gemaakt van echt of kunstleder en is zeer goed bestand tegen de elementen. De vakken bieden gemakkelijke toegang tot de poorten van de telefoon en zijn voorzien van klepsluitingen of een magnetische sluiting die in de hoes is geïntegreerd (flip covers). De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles, met binnenin kaarthouders en een vak voor briefjes, tickets, memo's, notities, enz. Sommige worden geleverd met een verwijderbaar koord om de telefoon met de hand te dragen. Met een robuuste hoes vanaf slechts € 6,99 is uw telefoon veilig en blijft hij zijn waarde behouden. U zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen wanneer het tijd is om dat te doen.

.

Bescherm uw telefoon terwijl u hem naar eigen wens aanpast

Wij bieden unieke covers en hoesjes die perfect aansluiten bij uw behoeften op het gebied van veiligheid, ergonomie en design. Ontdek onze monochrome buidels in echt splitleder of klassiek of lycheekleurig kunstleder. Ze zijn zeer stijlvol en zullen geschikt zijn voor alle professionals en voor wie op zoek is naar stijlvolle en persoonlijke bescherming. We hebben mooie retro-stijl covers, andere met mooie decoratieve klinknagels. U vindt ook covers met mooie magnetische sluitingen die net zo veilig zijn voor de smartphone. Wij bieden flip covers (sluiting geïntegreerd in de klep) in echt splitleder die in de smaak zullen vallen bij wie op zoek is naar een chique en ergonomisch accessoire. Wij bieden ook zichthoezen met een kijkvenster en een kunstlederen rug. De hoes met luipaardprint is ideaal voor wie graag chic wil zijn. We bieden ook mooie covers met wolven, uilen, bloemen en vlinders... Wat u ook kiest, uw Mi 10T Pro zal perfect veilig zijn en u zult hem met een gerust hart kunnen gebruiken.

.

Telefoneer ons op 09 75 18 78 18.

U kunt ons ook per e-mail en sms bereiken op 06 44 64 68 65. Wij kunnen u helpen bij uw zoektocht en uw bestellingen opvolgen. Vergeet ons niet te volgen op Facebook, Tik Tok en Instagram. Dit is de manier voor u om onze promoties te kennen voor iemand anders!