Huawei MatePad Pro Hoesjes en Covers


2 Producten

Dealy: uw exclusieve leverancier van high-end bescherming tegen lage prijzen voor uw Huawei MatePad Pro

Krijg geweldige aanbiedingen bij Dealy op Huawei MatePad Pro hoesjes, covers, cases en smart cases. Door voor ons te kiezen, geniet u gegarandeerd van goedkope kwaliteitsproducten! Wij bieden hoesjes en covers die zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze hoesjes worden om een siliconen hoesje gewikkeld waarin de tablet wordt vastgehouden. De tablet zal volledig beschermd zijn tegen de elementen. Deze hoesjes hebben binnenkaarthouders en de covers kunnen worden omgevormd tot handsfree houders. Het tablet kan in verschillende hoeken worden gezet. Er zijn ook hoesjes voor kinderen en modellen voor zwaar gebruik die ook als bumper kunnen dienen. Wij bieden ook tri-fold smart cases die zijn uitgerust met een auto-wake en sleep functie. Ze stellen u in staat om de tablet economisch en veilig te gebruiken.

Smart Cases

Kies de bescherming die perfect bij u past

Wij bieden covers en hoesjes die perfect zijn voor persoonlijk, familie- of zakelijk gebruik. Wij bieden lederen stijl covers die zeer beschermend zijn en goed presteren. Ze zijn ontworpen om handenvrij gebruik mogelijk te maken, afhankelijk van uw behoeften. U zult in alle rust uw e-mails kunnen controleren en het M-pencil optimaal kunnen gebruiken. U vindt EVA-schuim hoesjes die zijn ontworpen voor kinderen en die milieu- en gezondheidsvriendelijk zijn. Ze hebben geïntegreerde steunen en praktische handgrepen. Wij raden u echter aan om een folie of gehard glas op het scherm te plaatsen. Onze smart cases zijn zeer praktisch voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. We hebben monochrome kunstlederen hoesjes en andere met fantasievolle ontwerpen ("raak me niet aan, graffiti, universum...). Ze zijn ideaal voor wie in een bedrijf werkt en het regelmatig moet openen en sluiten dankzij hun auto wake & sleep-functie.

Ze zijn ook ideaal voor wie in een bedrijf werkt en het regelmatig moet openen en sluiten dankzij hun auto wake & sleep-functie.

Dealy is elke dag beschikbaar om u informatie te geven

.

U kunt onze klantendienst gemakkelijk bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), per sms (06 44 64 68 65) en per e-mail. Je kunt ons ook volgen op Tik Tok, Facebook en Instagram. Naast ons nieuws wordt u op de hoogte gehouden van al onze promoties.