Samsung Galaxy S10 5G Hoesjes


16 Producten

Dealy beschermt uw volledige Samsung Galaxy S10 5G met onze covers aangeboden met korting

Ontdek onze collectie covers en klepzakken die speciaal zijn ontworpen voor de Samsung Galaxy S10 5G. Ze zijn gemaakt van stevig kunstleer en houden de smartphone veilig tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De hoesjes dienen ook als portemonnee (met kaarthouder en geldzakje binnenin) en als standaard voor handsfree gebruik van de telefoon. Sommige worden geleverd met een sleutelkoord voor wie zijn S10 5G met de hand wil dragen. We hebben covers met riempjes of magnetische sluitingen en flip covers met de sluitingen geïntegreerd in de cover. Uw telefoon zal zijn waarde behouden en u zult hem gemakkelijker kunnen doorverkopen.

.

Pas uw Galaxy S10 5G aan met onze hoogwaardige covers

Ontdek onze zeer stijlvolle etuis van hoogwaardig leer of kunstleder. U vindt ze in klassiek leer, lychee, nappa, retrostijl of met structuur. De monochrome hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij nodigen u uit om de verschillende tinten te bekijken. U zult zeker een kleur vinden die uw aandacht trekt. Onze hoesjes beginnen bij 6,99€ en de duurste worden tegen de laagste prijzen aangeboden. Wij hebben hoesjes met ontwerpen die in de smaak zullen vallen bij degenen die een mooie bescherming willen. Kijk eens naar onze Luipaardhuid, Lichte Vlek Kitten met Koord, Glimlach, Bloemenboom, Kanten Ontwerp en nog veel meer. Super chique, ze geven uw Galaxy S10 5G uw persoonlijke touch.

.

Neem gemakkelijk contact op met onze klantenservice en volg ons op sociale netwerken

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65.) Wij volgen met plezier uw bestellingen. U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en Tik ToK om op de hoogte te blijven van ons nieuws en te genieten van onze regelmatige promoties op onze producten.