Samsung Galaxy S10 5G Hoesjes


14 Producten

De beste goedkope bescherming voor S10 5G

Dealy is een geweldige selectie van scherp geprijsde hoesjes voor uw Samsung Galaxy S10 5G. Onze beschermers zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas en gemengde materialen. U vindt plastic voor de achterkant en siliconen voor de randen. Het geharde glas aan de achterkant is rond de randen gemaakt van siliconen. Wij bieden stijve, flexibele en halfstijve hoesjes aan. Ze zijn allemaal zeer beschermend en ultra-bestendig tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de smartphone. Het hoesje zal als een tweede huid zijn en de Galaxy S10 5G zal beschermd zijn tegen de elementen.

.

Hoesjes voor elke smaak

Wij bieden verschillende modellen hoesjes aan om al onze klanten tevreden te stellen (volwassenen, ouders, kinderen, tieners, zakenmensen, sporters...). We hebben onze klassieke beschermingen: doorzichtig, soepel en geborsteld koolstofvezel, imitatieleer, voorzien van een steunring. Wij bieden onze Survivor en Ultra Resistant die dubbele bescherming bieden terwijl ze dun blijven. Ons team is dol op de monochrome siliconen die antislip zijn en er geweldig uitzien. Natuurlijk hebben we ook een aantal luxe hoesjes die echt ontwerper en origineel zijn. Kijk eens naar de doorzichtige met ontwerpen die lijken op tatoeages op de telefoon.

.

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar

.

Twijfel niet om ons te bellen op 09 75 18 78 18 of stuur ons een e-mail of sms (06 44 64 68 65). Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. U kunt ook ons nieuws te weten komen en ons volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. We hebben een hoop echt interessante promoties.