Google Pixel 4A 5G screenprotectors


3 Producten

Een unieke selectie van screenprotectors voor de Google Pixel 4a 5G

Het scherm van uw Google Pixel 4a 5G is perfect beveiligd bij Dealy, dat een exclusieve selectie screenprotectors met korting aanbiedt. De screenprotectorsen geharde glazen zijn ultradun en ultrabestendig tegen de elementen. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De films zullen niet bubbelen. Het geharde glas is 9 uur bestendig en het aanraakvlak blijft gevoelig. De interactie met de toepassingen zal zeer aangenaam zijn. U zult vergeten dat het scherm van uw favoriete mobiel beveiligd is. Gehard glas is explosiebestendig en UV-bestendig. Zij zullen voorkomen dat u het glas moet vervangen in geval van een botsing. Door een folie of gehard glas te gebruiken, vermijdt u ook krassen op het glas, die onaangenaam zijn en de telefoon zijn waarde doen verliezen. U kunt het dan gemakkelijker terugbrengen.

Beschermingen voor de fotomodule

Dealy biedt een geweldige gehard glazen beschermer voor de fotomodule van de Google Pixel 4a 5G. Deze is gemakkelijk te installeren en voorkomt lensbreuk bij stoten, krassen en stof die de kwaliteit van de foto's kunnen aantasten. De fotomodule zal lang als nieuw blijven, wat zeer waardevol kan zijn bij het doorverkopen van de smartphone.

.

Volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok

U kunt ons nieuws volgen en met ons team en de community communiceren. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen.