Samsung Galaxy A10s screenprotectors


3 Producten

Alle screenprotectors voor Galaxy A10s zijn afgeprijsd

Beveilig het scherm van uw Samsung Galaxy A10s perfect met een folie of gehard glas aangeboden door Dealy en bespaar geld. Ons team selecteert de beste screenprotectors voor uw telefoon. Ze zijn dun en zeer licht. U vermijdt interne breuken, krassen die de waarde van de gsm aantasten en vingerafdrukken die hem glad en vuil maken. De films zullen niet bubbelen en de geharde glazen zijn anti-UV. Zij zullen voorkomen dat het glas explodeert bij een plotselinge schok. Op die manier hoeft u het glas niet te vervangen. Onze producten zijn ultra transparant en HD. Het aanraakgebied behoudt zijn gevoeligheid, zelfs met gehard glas. U zult op een aangename en snelle manier met de toepassingen kunnen interageren. Het is alsof je scherm niet veilig is!

.

Een film voor de achterkant van uw Samsung

Er is ook een film van IMK die u op de achterkant van uw telefoon kunt installeren. Met een koolstofvezel textuur, biedt het een andere manier om uw telefoon te beschermen. Het is zeer weerbestendig en het helpt het oorspronkelijke ontwerp van de A10 te behouden.

Het is een geweldige manier om je telefoon te beschermen.

Eenvoudig contact

U kunt ons elke dag bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Onze klantendienst zal uw bestellingen opvolgen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.