Samsung Galaxy A10s Hoesjes


43 Producten

Hooggeprijsde covers en hoesjes voor uw Galaxy A10s

Dealy biedt een unieke selectie van afgeprijsde covers voor uw Samsung Galaxy A10s. Profiteer van een goede deal en beveilig uw kostbare telefoon zoals u dat wilt. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een ultra-bestendig siliconen hoesje. De telefoon wordt perfect op zijn plaats gehouden en de schaal dient als primaire bescherming. Het is bedekt met een kunstlederen flap die de hele smartphone zal beschermen. De hoesjes bieden een uitstekende grip en bieden gemakkelijk toegang tot de poorten en knoppen van de mobiele telefoon. Hij zal beschermd zijn tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. Het zal zijn waarde behouden en u zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen. De covers kunnen worden gevouwen tot een handsfree houder, erg handig in liggende modus. Sommige covers worden geleverd met een lanyard en je bent verwend in de keuze van de sluiting stijlen.

Customized

De bescherming voor uw Samsung aanpassen

U vindt onze klassieke monochrome kunstleren hoesjes in verschillende kleuren. Ze dienen als portemonnee met openingenvoor kaarthouders en een insteekvak dat kan worden gebruikt om geld in op te bergen. Wij bieden omslagen met een magnetische sluiting en andere met een sluiting aan de binnenzijde van de omslag (Flip Covers). Met deze laatste kunt u de voorkant in een oogwenk openen en sluiten. U hebt de keuze uit verschillende texturen en dessins (klassiek leer, lychee, generfd of glad...). We hebben er ook in echt leer en splitleder die zeer elegant zijn. Ook hier hebt u de keuze uit verschillende materialen en stijlen. U zult veel covers zien met leuke ontwerpen (planten, bloemen, dieren, marmer, glitter, vlaggen, steden...) die zowel u als uw kinderen zullen bevallen. Profiteer van onze super lage prijzen om uzelf te trakteren. Onze prijzen zijn zo goed dat u meerdere beschermers kunt kopen voor de prijs van één elders.

Wij helpen u graag.

U kunt ons makkelijk en snel bereiken

U kunt ons telefonisch bereiken (09 75 18 78 18), per e-mail en sms (06 44 64 68 65), Wij beantwoorden zeer snel schriftelijke verzoeken en zullen uw bestellingen kunnen opvolgen. U kunt ons nieuws ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.

Wij beantwoorden met veel plezier uw vragen.