Samsung Galaxy A31 Hoesjes


88 Producten

Een verbazingwekkende selectie van goedkope covers en hoesjes voor de Galaxy A31

Dealy biedt een grote selectie van ultra-duurzame afgeprijsde covers en hoesjes om uw Samsung Galaxy A31 te beveiligen. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een dun, zeer weerbestendig siliconen hoesje. Het dient om de telefoon vast te houden en tegelijkertijd te beschermen. De klep zit er omheen om het volledig te beschermen. Uw smartphone profiteert van twee beschermingslagen. Het zal veilig zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Het zal zijn waarde behouden en u zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen. De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles met een kaarthouder aan de binnenkant en een vakje voor bankbiljetten. De covers kunnen worden gevouwen tot een handsfree houder voor liggend gebruik. Sommige worden geleverd met een verwijderbaar koord om de smartphone in de hand te dragen.

.

Uw Galaxy A31 aanpassen aan uw smaak

Ontdek onze monochrome hoesjes, verkrijgbaar in vele kleuren. Ze zijn dun, duurzaam en zeer stijlvol. Wij hebben klassieke, lychee of vintage kunstlederen hoesjes die in de smaak zullen vallen bij wie op zoek is naar een andere bescherming. U kunt de voorkeur geven aan echt splitleder in de klassieke, lychee of nappastijl. Wij bieden hoesjes in Flip-stijl, met in de hoes geïntegreerde sluitingen. Hiermee kunt u de klep zeer snel openen en sluiten. Voor degenen die op zoek zijn naar mooie covers, bieden wij er een aantal met echt originele en leuke ontwerpen. U vindt er dieren (panda's, vogels, katten, honden, wolven...), planten, landschappen, glitter.... U profiteert er ook van onze fantastische prijzen en promoties.

.

Contacteer onze klantendienst op 09 75 18 78 18

U kunt ons ook een e-mail of een sms sturen (06 44 64 68 65). Wij zullen u informeren over onze producten en uw bestellingen opvolgen. Je kunt ook lid worden van onze Facebook-, Instagram- en Tik Tok-community.