Samsung Galaxy A31 Hoesjes


47 Producten

Een grote selectie van afgeprijsde hoesjes voor de A31

Bespaar geld en profiteer van Dealy kortingen op Samsung Galaxy A31 covers. Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen of kunststof van hoge kwaliteit. Ze zijn gemakkelijk te installeren en passen perfect rond de telefoon. U hebt gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de smartphone. De uitsnijdingen zijn inderdaad zeer nauwkeurig. De covers bieden een ergonomische grip op het toestel. U beschermt de achterkant en de randen van de smartphone tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Zo blijft de waarde ervan behouden en kunt u er lang van genieten.

.

Op maat gemaakte covers die uw Galaxy A31 een persoonlijk tintje geven

Wij bieden onze klassiekers aan: doorzichtige flexibele of harde siliconen hoesjes. We hebben monochrome en veelkleurige. Wij bieden verschillende modellen van koolstofvezel die opvallen door hun elegantie. U vindt er ook die bekleed zijn met kunstleder. U zult dol zijn op onze hoesjes voor zwaar gebruik, de Survivor en de heavy-duty hoesjes met geïntegreerde handsfree-ondersteuning. Wij zijn vooral gecharmeerd van de modellen met een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Ze zien er niet alleen anders uit, ze zijn ook zeer weerbestendig. Wij selecteren ook covers met patronen die uw telefoon een persoonlijk tintje geven. U zult er zien met bloemen, dieren (panda's, wolven, katten, honden...), landschappen of glitters... U kunt die kiezen met een steunring. Zij zullen u in staat stellen uw gsm aan uw vinger te dragen en hem op een aangename manier in landschapsmodus te gebruiken. Wij adviseren u om een folie of gehard glas op het scherm te plaatsen voor een optimale bescherming van uw Samsung.

.

Geniet 7 dagen per week van onze klantendienst en neem contact met ons op via uw sociale netwerken

Twijfel niet om ons te bellen (09 75 18 78 18) of stuur ons een e-mail of een sms (06 44 64 68 65). Wij zullen zeer snel reageren op schriftelijke verzoeken. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. Welkom in Dealy!