iPhone 12 Pro Max screenprotectors


6 Producten

Vind uw iPhone 12 Pro Max screenprotectors tegen lage prijzen

Bij Dealy vindt u een exclusieve en relevante selectie van screenprotectors voor iPhone 12 Pro Max tegen gereduceerde prijzen. Bespaar geld zonder in te leveren op uw telefoon. Onze screenprotectorsen gehard glas zijn zeer dun. Ze zullen zonder problemen passen. De films zullen niet opborrelen op het glas. Gehard glas zal het scherm nauwelijks verdikken. Bij een botsing zijn krassen, vlekken en stof volledig uitgesloten. Het glas is explosie- en UV-bestendig. Het glas blijft zo goed als nieuw. U zult geen last hebben van krassen die het toestel echt kunnen beschadigen, zodat u de smartphone gemakkelijker kunt doorverkopen en het ongemak van het vervangen ervan kunt vermijden. Interactiviteit zal perfect zijn. De aanraakzone zal zijn gevoeligheid behouden. Het is alsof het scherm van de 12 Pro Max niet beschermd is.

Beveilig ook de fotomodule van uw iPhone

Wij bieden ook een geweldige gehard glazen beschermer voor op de fotomodule van uw toestel. Deze is ultradun en installeert in een oogwenk. Het is HD, ultra helder en zeer goed bestand tegen schokken en krassen. U kunt uw video's maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid in geval van een ongeluk. Het lensblok blijft intact en de foto's worden net zo goed.

.

Communiceer met ons zonder enig probleem

U kunt ons bellen op 09 75 18 78 18, e-mailen of sms'en (06 44 64 68 65) om uw bestellingen te volgen. We zijn aanwezig op Facebook, Instagram en TikTok.