iPhone 12 Pro Max Hoesjes


41 Producten

Uitstekende kwaliteit covers en hoesjes tegen lage voordelige prijzen voor iPhone 12 Pro Max

Dealy is uw leverancier van top-of-the-line iPhone 12 Pro Max covers en hoesjes tegen onklopbare prijzen. Profiteer van onze aanbiedingen om uzelf uit te rusten zoals u dat wilt zonder aan uw budget te denken. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een ultra-resistent siliconen hoesje. Het houdt de telefoon op zijn plaats en beschermt de achterkant en randen. De voorflap biedt een extra beschermingslaag en beveiligt de hele telefoon. Het zal veilig zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U vermijdt interne breuk en het mobieltje wordt niet door gebruik afgeschreven. U zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen, omdat het in perfecte staat zal zijn. Wij adviseren altijd het scherm te beveiligen, zelfs als u een afdekhoes hebt. Het is niet veilig om het te laten vallen als je het gebruikt met de klep open of hands-free. Onze buidels zijn ook portefeuilles, met binnenuitsparingen voor pasjes en geld. Sommige worden geleverd met een verwijderbaar koord die zeer nuttig zal zijn voor degenen die hun mobiele telefoon in hun handen dragen.

.

Grote zaken voor iedereen

Koop de koffer van je dromen bij Dealy en wees gerust dat hij goed zal beschermen, ook al is hij leuk en grillig. Wij bieden onze klassieke lederen of monochrome kunstlederen hoesjes aan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten. Aarzel niet om naar de kleurcodes te kijken. Bruin, paars, blauw, roze, groen zijn altijd verschillend van het ene geval tot het andere, ook al lijken ze hetzelfde. U vindt er verschillende materialen: klassiek ledereffect, lychee, nappa, splitleder, vintage stijl of glanzend. U kunt kiezen voor covers met magnetische drukknopen of geïntegreerd in de voorflap (flip covers). We hebben ook view covers die een kijkvenster hebben om de informatie op de iPhone te lezen. U zult dol zijn op onze mooie covers: dieren (panda's, honden, wolven, katten, tijgers, leeuwen, beren), planten (bloemen, mandala's, cactus, boom), "raak mijn telefoon niet aan"-collectie, glitter- of marmerstijl. We hebben ons schattige luipaardhuid effect, dat van telefoon tot telefoon een hit is geweest. Onze business cases bieden tot 9 kaarthouders en sommige zijn voorzien van een vak met rits voor kleingeld of kleine persoonlijke voorwerpen en accessoires. Wij verkopen al onze hoesjes tegen gereduceerde prijzen. Profiteer van onze promoties en kortingen om uzelf uit te rusten zoals u dat wilt. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy!

Voeg ons ook op Facebook, Instagram en TikTok

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65) om uw bestellingen te volgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U kunt al ons nieuws volgen en lid worden van onze gemeenschap.