iPhone 12 Pro Max Hoesjes


75 Producten

Ontdek onze super collectie van iPhone 12 Pro Max hoesjes met korting

Dealy biedt een grote collectie voor iPhone 12 Pro Max van premium cases tegen onklopbare prijzen. Ze kosten slechts € 4,99, zijn ultra weerbestendig en goed geprijsd. Wij geven prioriteit aan de veiligheid van uw telefoon tegen de elementen. Onze beschermers zijn dun en super licht. Ze zijn gemakkelijk te installeren en passen perfect rond de telefoon. Ze bieden gemakkelijke toegang tot poorten en knoppen. Sommige bedekken ook de knoppen voor een maximale bescherming tegen stof. De gevoeligheid van de knoppen blijft dezelfde. Dankzij deze bescherming is uw smartphone beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De siliconen aan de randen werken als een bumper. Wij hebben covers van siliconen, plastic, gemengde materialen en gehard glas (voor de achterkant). Wat u ook kiest, uw telefoon zal veilig zijn. U kunt kiezen uit stijve, flexibele of halfstijve hoesjes. Ze bieden uitstekende bescherming in de hand.

.

Verschillende hoesjes die niet inleveren op veiligheid

U zult merken dat wij een zeer ruime keuze aan hoesjes aanbieden. U moet weten dat ze allemaal hyperbestendig en veilig zijn. U vindt onze klassiekers: hoesjes van silicone of doorzichtig plastic, monochrome silicone die in vele kleuren verkrijgbaar zijn, kunstleer, soepele en geborstelde koolstofvezel, die met steunringen. We hebben natuurlijk onze Ultra Resistant met geïntegreerde handsfree-ondersteuning en de Survivor die een dubbele bescherming biedt voor de smartphone en tegelijk het geluid optimaliseert. Wij vinden die met geharde glazen achterwanden en artistieke ontwerpen erg mooi. Vergeet ook onze transparante of gekleurde siliconenhoezen niet. U kunt panda's, leeuwen, katten, honden, vlinders, uilen, landschappen, cactussen, glitter, marmer en nog veel meer op uw telefoon hebben. Ze zijn perfect voor iedereen en zullen vooral in de smaak vallen bij jongeren die een persoonlijk tintje willen geven. Onze hoesjes met kaarthouders zijn zeer praktisch. U vindt koorden in de accessoires om uw 12 Pro max om uw nek te dragen. Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek aan ons.

U kunt uw bestellingen volgen en ons volgen op sociale netwerken

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Onze blog geeft u praktische tips die u zouden moeten interesseren.