iPhone 12 Pro screenprotectors


4 Producten

De beste screenprotectors tegen de beste prijzen voor iPhone 12 Pro

Dealy biedt geweldige screenprotectors voor uw iPhone 12 Pro. Door te kiezen voor een folie of gehard glas van ons, kunt u er zeker van zijn dat het scherm van uw telefoon volkomen veilig zal zijn. U hoeft het glas niet te vervangen in geval van breuk en het glas wordt niet beschadigd door krassen en vlekken. Het is erg belangrijk om het originele glas van uw mobiele telefoon te bewaren, vooral als u hem op een dag wilt doorverkopen. Potentiële kopers kunnen overstuur raken als ze ontdekken dat het niet het origineel is. Onze screenprotectorszijn zeer gemakkelijk te installeren, ultra dun en ultra transparant. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Het geharde glas is ontworpen door de beste fabrikanten. Ze zijn explosieveilig (9H-bestendigheid) en UV-bestendig. Ze zullen het hele scherm bedekken en het aanraakvlak zal even gevoelig blijven. Interactiviteit met toepassingen zal dus optimaal zijn.

Het fotoblok van uw iPhone 12 Pro zal ook worden beschermd

.

Beveilig ook de fotomodule van uw iPhone 12 Pro. Wij bieden u een ultradun, HD en zeer helder gehard glas. Hij past gemakkelijk en laat geen sporen na als je hem afdoet. Je lenzen zullen volkomen veilig zijn. Ze zullen niet breken of bekrast worden. Je foto's zullen perfect zijn. Nogmaals, u zult een telefoon gemakkelijker kunnen doorverkopen zonder afwijkingen of beschadigingen.

Dealy staat ook op Facebook, Instagram en Twitter

Ons team staat tot uw beschikking om u te informeren over de voortgang van uw bestelling. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok. Geniet van uw bezoek aan ons!