iPhone 12 screenprotectors


4 Producten

De beste selectie van iPhone 12 screenprotectors tegen onklopbare prijzen

Bij My Shell, krijg grote aanbiedingen en besparingen op alle iPhone 12 screenprotectors. Wij maken een zeer strenge selectie op de screenprotectorsen geharde glazen die wij aanbieden. U zult merken dat het er niet veel zijn, maar we doen het vrijwillig. U vindt er alleen premiumproducten van zeer goede kwaliteit en zeer bestendig. De beschermers zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Zij bedekken het gehele oppervlak van het scherm en zullen als een ultra doorzichtige tweede huid zijn. Het is alsof het glas van je iPhone niet veilig is. Het geharde glas is 9H-bestendig, explosieveilig en UV-bestendig. De beschermfolies zijn zo ontworpen dat zij de interactiviteit en het aanraakgebied niet hinderen. Het aanraakgebied blijft even gevoelig als het oorspronkelijk was. U vermijdt ook krassen die zeer onaangenaam kunnen zijn voor de leesbaarheid en die de waarde van de gsm aantasten. U vermijdt ook vlekken die het glibberig in de hand kunnen maken.

.

Ontdek onze beschermingen voor de fotomodule van uw iPhone

Dealy is ook een uitzonderlijke bescherming voor het foto blok van uw iPhone 12. Hij is gemaakt van ultrabestendig gehard glas (9H). Het is gemakkelijk te installeren. U vermijdt het risico op breuk, krassen, vlekken en stofophoping op de lenzen. De lenzen blijven schoon en geven je geweldige foto's.

.

Dealy is ook zijn klantendienst die elke dag bereikbaar is

Dealy stelt zijn klantendienst tot uw beschikking voor al uw vragen over onze producten en de opvolging van uw bestellingen. U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), per e-mail en per sms (06 44 64 68 65). Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. Veel plezier met uw bezoek aan onze website!