iPhone 12 Mini screenprotectors


5 Producten

Een zorgvuldige selectie van iPhone 12 Mini screenprotectors

Ma Backcovers biedt ultradunne en veilige iPhone 12 Mini screenprotectors tegen opofferingsprijzen. Bescherm het scherm van uw telefoon met een super kwaliteit folie of gehard glas en wees er zeker van dat ons aanbod het juiste is. Wij bieden alleen de beste screenprotectors op de markt. Ze zijn zeer gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Onze screenprotectorsbeschermen het hele scherm tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze zijn ultra helder, HD en ultra transparant. De geharde glazen zijn 9H bestendig. De gevoeligheid van de aanraakzone blijft intact. U zult ook gemakkelijk met toepassingen kunnen communiceren. Er zal geen invloed zijn op hun reactietijd. De geharde glazen zijn explosie- en UV-bestendig. U houdt het glas vrij van krassen en vlekken. U hoeft het glas niet te vervangen en u loopt niet het risico het binnenwerk te beschadigen. Door het scherm met een folie of gehard glas te beschermen, vermijdt u ook vingerafdrukken die de leesbaarheid aantasten en de gsm gladder maken.

.

Beschermers voor het fotoblok van de iPhone 12 Mini

Wij bieden een geweldige gehard glazen beschermer voor de fotomodule en lenzen van uw mobiele telefoon. Ultradun en transparant, voorkomt krassen, vlekken en stofophoping aan de randen. U kunt foto's, selfies en video's maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schokken die zeer schadelijk kunnen zijn. Het garandeert een optimale lensveiligheid en de kwaliteit van de foto's blijft gelijk.

.

Volg ons op uw favoriete sociale netwerken

Wij staan tot uw beschikking om u te adviseren over onze producten en om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon (09 75 18 78 18) en sms (06 44 64 68 65). Volg ons op Facebook, Instagram en TikTok. We hebben je veel te vertellen...