iPhone 12 Mini hoesjes


89 Producten

Bescherm uw iPhone 12 Mini met een scherp geprijsde Dealy-hoesje

Ontdek de ultra-resistente iPhone 12 Mini hoesjes, aangeboden door Dealy, tegen de laagste prijzen en krijg een geweldige deal. Vanaf slechts £4.99 zijn ze zo goedkoop dat je er meerdere kunt kopen voor de prijs van één elders. Ons team selecteert covers die perfect passen bij de lijnen en contouren van uw smartphone. Dankzij de precieze openingenzijn de poorten en knoppen gemakkelijk toegankelijk. De randen, randen en binnenkant van de telefoon worden beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. U vermijdt krassen die de waarde van de telefoon aantasten en vlekken die hem glad maken. Stof zal zich niet afzetten op de toetsen en openingen rond het scherm en de cameramodule. U vindt hier eersteklas beschermers waarmee u uw telefoon een persoonlijk tintje kunt geven en toch zijn waarde kunt behouden. Het zal makkelijker voor u zijn om het door te verkopen wanneer het tijd is om het voor uzelf te doen.

Premium bescherming

Ultra duurzame covers die uw iPhone 12 Mini een persoonlijk tintje geven

We zoeken naar de beste hoesjes op de markt, zodat iedereen het perfecte hoesje kan vinden. Wij hebben altijd onze klassiekers: doorzichtige hoesjes met of zonder verstevigde hoeken, koolstofvezel hoesjes (soepel en geborsteld), Twill hoesjes, siliconen of soepele plastic hoesjes, stijve, halfstijve monochrome, siliconen beschermers bekleed met kunstleer. Wij bieden nog steeds onze ultrabestendige hoesjes aan, met handsfree-ondersteuning en onze bestseller de Survivor, die ook het geluid optimaliseert. U vindt veel hybride hoesjes die de telefoon dubbele bescherming bieden (plastic achterkant en siliconen randen bijvoorbeeld). We hebben ook modellen met een kaarthouder en andere met een handsfree ring. Wij breiden onze collectie uit met hoesjes van gehard glas (achterkant) en siliconen (randen) die de iPhone een geweldige look geven. Bekijk onze fantasie siliconen ontwerpen met dieren, glitter, bloemen, marmeren stijl en fluorescerend. Wij bieden grote fabrikanten (Imak, X-Level, Mofi, Dux Ducis...) en bieden ze met korting aan. Uw iPhone zal er geweldig uitzien en zo veilig zijn als u precies wilt dat hij is!

.

Volg ons op Facebook, Instagram en TikTok

Onze klantenservice is elke dag open om u te helpen met uw zoektocht en om bestellingen op te volgen. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail en sms. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om onder andere op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten.