Samsung Galaxy M21 Hoesjes


15 Producten

Vind uw korting Samsung Galaxy M21 covers en hoesjes bij Dealy

Profiteer van Dealy's supervoordelige prijzen op covers en hoesjes om uw Samsung Galaxy M21 te beschermen zoals u dat wilt. Wij selecteren de beste covers ontworpen rond een siliconen hoesje. Deze zal precies de contouren en lijnen van de telefoon volgen. Het dient als primaire bescherming voor de rug en de randen. Het etui is voorzien van een extra kunstlederen bescherming met een voorflap en gesp. Onze ultradunne en ultrasterke zakjes kunnen worden gebruikt als portefeuille (met kaarthouder en gelduitsparing) en als handsfree houder dankzij hun opvouwbare klep. Ze zijn ontworpen om de hele smartphone te beveiligen bij een val, tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Sommige worden geleverd met een praktische riem om de smartphone in de hand te dragen. Wij raden altijd aan het scherm van de telefoon te beveiligen. De smartphone kan ons immers altijd ontglippen als we hem gebruiken met het klepje open.

.

Ultra duurzame en designer hoesjes

Pas uw Samsung Galaxy M21 aan met onze scherp geprijsde collecties covers en hoesjes. U vindt er zaken die zowel volwassenen als jongeren en kinderen zullen aanspreken. We hebben onze klassiekers: kunstlederen etuis in een verscheidenheid van monochrome kleuren. Kijk naar de kleuren, want die zijn echt verschillend van geval tot geval. Wij bieden verschillende materialen aan: lederlook, echt leer, splitleder, lycheestijl, nappa, vintage of glanzende afwerking... Wie op zoek is naar een leukere bescherming gaat voor onze fancy covers (panda's, katten, honden, wolven, bloemen, "blijf van mijn telefoon af" en onze onvermijdelijke luipaardhuidstijl...) Wij hebben ook business covers met geoptimaliseerde portemonnee- en tasjesopties. U kunt kiezen voor een hoes met een magnetische klepsluiting of een flip cover waarbij de sluiting in de hoes is geïntegreerd. Behalve dat u geld bespaart, kunt u uw M21 geheel naar eigen smaak en wens personaliseren.

De M21 biedt veel waar voor uw geld.

Onze klantendienst staat tot uw beschikking op 09 75 18 78 18

Twijfel niet om ons te bellen op dit nummer. Wij kunnen u ook antwoorden via e-mail en sms (06 44 64 68 65). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok. Welkom in jouw Dealy wereld!