Samsung Galaxy M21 Hoesjes


16 Producten

Dealy, het is grote korting hoesjes voor uw Samsung Galaxy M21

Vind uw laaggeprijsde hoesjes voor uw Samsung Galaxy M21 bij Dealy en krijg geweldige aanbiedingen op onze ultra-resistente beschermers. Onze hoesjes zijn geprijsd vanaf slechts £4.99. Ze zijn zo ontworpen dat ze alleen passen bij de lijnen en contouren van de telefoon. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gehard glas. Sommige hebben een plastic achterkant en siliconen randen voor een bumperachtige bescherming rond de randen. De achterwanden met gehard glas hebben een 9H-rating. De hoesjes beschermen de telefoon tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. De openingenzijn nauwkeurig, zodat u direct toegang hebt tot de oplaadpoorten en hoofdtelefoons zonder dat u de cover hoeft te verwijderen. Sommige beschermen de knoppen rechtstreeks door ze in een ultradunne film te wikkelen zonder hun gevoeligheid aan te tasten. Wij raden u aan ook het scherm van uw M21 te beschermen met een ultrasterke folie of gehard glas. Zo hoeft u het glas niet te vervangen als u uw Samsung laat vallen.

De meest gebruikelijke manieren om uw scherm te beschermen zijn met een folie of gehard glas.

Hoesjes voor al uw levensstijlen en persoonlijkheden

Dealy zoekt naar diversiteit in modellen, zodat u de schelp kunt vinden waarvan u altijd heeft gedroomd, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Ons team biedt u zijn klassiekers: transparante hoesjes, dunne en soepele koolstofvezel, geborstelde, vloeibare siliconen, met steunring, kunstleer... Wij hebben onze Ultra Resistant hoesjes met of zonder steun en de Survivor die verschillende beschermingsniveaus bieden en het geluid optimaliseren. We houden van de krokodillenhuid stijl schelp. Het is super stijlvol en geeft uw smartphone veel stijl. Sommige teamleden zijn uitgerust met de Honor Series van Pinwuyo, die gemaakt is van kunstleer en stof in flitsende kleuren! We hebben ook een aantal Business cases met kaarthouders en steunringen die erg handig zijn voor dagelijks gebruik.

.

Ons team inventariseert uw bestellingen

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65) om uw bestellingen te volgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Twitter. U kunt ons lezen op onze blog die we aan het verrijken zijn. Geniet van uw verblijf in Dealy.