Samsung Galaxy Note 20 Ultra screenprotectors


1 Product

Alle scherm en foto module beschermers voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra zijn afgeprijsd

Profiteer van de lage prijzen van Dealy om het scherm en de fotomodule van uw Samsung Galaxy Note 20 Ultra te beveiligen. Bespaar geld met onze promoties en kortingen. Ons team selecteert de beste screenprotectorsen geharde glazen om op uw laptopscherm te installeren. Dun en licht, ze zullen als een tweede huid op het glas liggen. U vermijdt breuk, zeer schadelijke krassen en vingerafdrukken die de telefoon glad en vuil kunnen maken. Gehard glas is UV-bestendig en voorkomt dat het glas ontploft. U hoeft het glas niet te vervangen, wat lastig kan zijn en erg duur, gezien de kwaliteit. Onze producten zijn ultra transparant. Het aanraakgebied behoudt zijn gevoeligheid, zelfs met gehard glas.

.

Beschermingen voor de fotomodule

Wij bieden ook beschermers van gehard glas waarmee u de lenzen en objectieven van de fotomodule kunt beveiligen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en voorkomen breuk, krassen, vlekken en stofophoping die na verloop van tijd zeer schadelijk kunnen zijn. HD, hebben ze geen invloed op de kwaliteit van de beelden. Deze zullen er net zo goed uitzien als wanneer de lenzen niet waren vastgezet.

.

Onze klantendienst kan u helpen met uw zoektocht

.

U kunt ons elke dag bereiken per telefoon, e-mail en sms. Onze klantendienst kan u informeren over onze producten en uw bestellingen opvolgen.