Samsung Galaxy Note 20 Ultra Hoesjes


27 Producten

Geniet van ultra geweldige prijzen op alle Note 20 Ultra covers

Dealy biedt een grote selectie van covers tegen bodemprijzen voor uw Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Profiteer van onze kortingen en lage prijzen om uzelf uit te rusten zoals u dat wilt. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een ultra-resistent siliconen hoesje. De telefoon zit perfect vast en dit hoesje fungeert als een eerste bescherming. Het wordt vervolgens bedekt met een kunstlederen flap die de hele telefoon vastzet. Onze cases zijn ontworpen om een uitstekende grip te bieden en gemakkelijke toegang tot poorten en knoppen mogelijk te maken. De smartphone zal volledig beschermd zijn tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Het zal zijn waarde behouden en zo goed als nieuw zijn mocht u het willen doorverkopen. Wij bieden een gevarieerde selectie, zodat u uw mobiel kunt personaliseren zoals u dat wilt.

Uw Samsung Galaxy Note 20 Ultra is gepersonaliseerd

Wij bieden een mooie variëteit aan hoesjes en etuis voor uw Samsung Galaxy Note 20 Ultra. We hebben onze klassieke monochrome kunstlederen hoesjes in een verscheidenheid van kleuren. Ze dienen als portemonnee met openingenvoor kaarthouders en een tote pocket (we hebben er zelfs een met 9 kaarthouders...). De kappen kunnen worden opgevouwen om als handsfree houder te dienen. U kunt uw video's op een prettige manier bekijken en in alle rust uw e-mails schrijven. U hebt de keuze uit verschillende materialen (nappaleer, lychee, luipaard, echt leer, structuur...) en sluitingen (riem, magnetisch, geïntegreerd in de flip-style hoes...). U zult veel covers zien met leuke ontwerpen (planten, bloemen, dieren, marmer, glitter, vlaggen, steden...) die zowel tieners als kinderen zullen aanspreken). Profiteer van onze super lage prijzen om uzelf te trakteren. Bij Dealy kunt u meerdere beschermingen kopen voor de prijs van één elders. Geniet van uw bezoek!

Contact onze adviseurs elke dag

Wij zijn elke dag bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alle informatie over onze producten en om uw bestellingen op te volgen.